[26]電單車經驗交流

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
無乜點追post,想問呢度多唔多人渣巡航?同一般啡鈴街車有乜分別(舒適度,二手市場大唔大?保養維修煩唔煩)?
6號路試 8字仲係窄窄地

考邊道

大球場
好鍾意883,屋企人同女朋友反對冇得學26

正常都反對. 我都係瞞住佢哋學

暪住+1
老母睇親26意外都話皮包鐵好危險
而家揸車要好小心,唔想有咩意外損手爛腳返去

都明嘅. 我係父母都唔會比自己細露考
無乜點追post,想問呢度多唔多人渣巡航?同一般啡鈴街車有乜分別(舒適度,二手市場大唔大?保養維修煩唔煩)?

未渣過,巡航坐到直應該幾舒服,有d有高風擋甚至音響,但大車會好重同好難轉彎

暪住+1
老母睇親26意外都話皮包鐵好危險
而家揸車要好小心,唔想有咩意外損手爛腳返去

都明嘅. 我係父母都唔會比自己細露考

但係26皮費真係好抵屌

同埋個種感覺真係其他交通工具比唔到
想問下想出300cc啡呤
係咪都係r3或者小忍300二簡一?
仲會唔會有其它選擇
6號路試 8字仲係窄窄地

考邊道

大球場

有私家場練算好 果時考天光道,練都唔係練考試八字場地
想問下想出300cc啡呤
係咪都係r3或者小忍300二簡一?
仲會唔會有其它選擇

ktm 390

未渣過,巡航坐到直應該幾舒服,有d有高風擋甚至音響,但大車會好重同好難轉彎

渣緊巡航細車
電鍍嘢多保養上麻煩D, 不過我部係代步用所以唔多點打理.
巡航車身矮, 腳長人士應該會較辛苦. 一般身高係坐得舒服嘅.

轉灣就真係好麻麻, 一來部車轉向麻麻, 二來扭盡時手把頂腳

渣緊巡航細車
巡航車身矮, 腳長人士應該會較辛苦. 一般身高係坐得舒服嘅.

想知渣緊邊架?
咁係香港渣既話算唔算易渣?
有牌但未出車

渣緊巡航細車

想知渣緊邊架?
有牌但未出車

香港咁多彎位唔太岩巡航
除非你程路無乜彎啦
Mt03 2017 得藍色同全黑
銀色呢

渣緊巡航細車

想知渣緊邊架?
有牌但未出車

香港咁多彎位唔太岩巡航
除非你程路無乜彎啦

聽落出車之後渣唔慣都危險
市區又窄又多街口

想知渣緊邊架?
有牌但未出車

香港咁多彎位唔太岩巡航
除非你程路無乜彎啦

市區又窄又多街口

見到架kawasaki Vulcan s 好似幾正下,有啲想渣

香港咁多彎位唔太岩巡航
除非你程路無乜彎啦

市區又窄又多街口

見到架kawasaki Vulcan s 好似幾正下,有啲想渣

最緊要鐘意

市區又窄又多街口

最緊要鐘意

電單車係咪無得試
未知自己到底岩渣乜野車

最緊要鐘意

電單車係咪無得試
未知自己到底岩渣乜野車

去泰力試坐 揸就無
有冇巴打知到底學牌揸自己車出去,其實洗唔洗著反光衣?
我見過幾個人掛學字但都冇著

唔洗

係學院規舉

係學院規舉

著左應該安全d, 但柒好多
係彌敦道見過好幾個學牌都冇著

係學院規舉

著左應該安全d, 但柒好多
係彌敦道見過好幾個學牌都冇著

正路唔洗. 但如果學院師傅揸正黎做,有權唔比車你. 唔知同學院保險有無關.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞