[劇透狗]大家請小心BABYGROOT同佢條女老人k

86 回覆
32 Like 11 Dislike
忽狗一陣精神分裂加十個負皮俾我
周圍樹立名聲
今日既屌你祝福已經派完
但臨近新年 人人合家歡 加派劇透俾大家過肥年
佢地dceu今年得一套suckman
唔怪之得咁得閒出黎派野啦
可惜我地m狗今年太多野丁
唔得閒派返俾佢地喇
好的劇透先有人派架
Dc戲咁撚樣叫我地點回禮呀
suckman
佢地自己都唔敢吹大佢
《 黑豹》(Black Panther)在一眾影評人的「讚賞」之下,不難發現當中特別提及戲內由Michael B. Jordon飾演的反派角色Eric Kilmonger。在介紹角色背景之前,影迷們應該都知道,飾演此角的Michael是近年於荷里活崛起的黑人演員,曾經參演備受好評的《奪命異能》及獨立電影《公義終站》,而最近期的知名作品就是史泰龍《洛奇外傳 王者之後》,在戲中飾演阿波羅之子阿多尼斯,演技早已獲得肯定。
Eric對剛接任為瓦干達皇帝的T'Challa恨之入骨,早已策劃好全盤復仇計劃,先是混入黑豹圈子假裝好友,隨即便獲得特赦回國,再於國內一條村莊培植勢力,不斷召集不同的瓦干達加入一同推翻政權,更高舉反西化皇室的旗號,主張重新復興瓦干達傳統文化……

https://www.hk01.com/%E9%9B%BB%E5%BD%B1/155464/-%E9%BB%91%E8%B1%B9-%E6%85%98%E9%81%AD%E6%B8%85%E7%AE%97%E8%A2%AB%E9%80%90%E5%AF%86%E8%AC%80%E5%BE%A9%E4%BB%87-%E8%80%81%E5%9C%9F%E6%95%85%E4%BB%94%E6%88%90%E5%B0%B1Marvel%E6%9C%80%E5%BC%B7%E5%8F%8D%E6%B4%BE-
不過睇完戲切勿離場

黑豹完場有兩個彩蛋

以下有兩個彩蛋內容
會以細粉字post,好奇&想予先知劇情觀眾可放大觀看

第一個彩蛋內容黑豹會分享Wakanda高科技比全世界

第2個彩蛋係
Shuri幫Bucky移除左腦入面HYDRA programm

想提早知道黑豹內容觀眾要鳴謝
樓主喇
開post提供劇透平台我回覆

正柒頭
劇透post重要推
樓主死全家

一入第二頁成頁都show blocked user
same
當我地傻仔
一到15號睇完先再慢慢招呼佢地
到時佢潛左水啦
再唔係正面屌佢佢就會扮傻溝通唔到
K哥次次都係咁架啦
一開始扮晒理性,之後唔夠人講就係度吠,然後話係人地問題溝通唔到

總之引佢留晒所有柒野,大家有眼睇架啦
same
當我地傻仔
一到15號睇完先再慢慢招呼佢地
到時佢潛左水啦
再唔係正面屌佢佢就會扮傻溝通唔到
K哥次次都係咁架啦
一開始扮晒理性,之後唔夠人講就係度吠,然後話係人地問題溝通唔到

總之引佢留晒所有柒野,大家有眼睇架啦

女人
以後改名叫k姐
下!

對我好大懲罰呀!

唔好咁做啦!我會受到好大打擊

樓主你咁做實在太絕喇

嘩 成版都係show blocked user
單機開心嗎
好撚好笑
唔知佢吠緊乜
話唔定係屌你祝福+劇透打孖上
150怕影響自己聲譽(雖然都無咩可言),所以唔撚敢做派條女去做任由條女做眾矢之的,係唔係男人黎架
條垃圾肯入黎比人圍屌未?
邊件先?
老人k被人屌緊啦
係得150無鬼用推條女出黎自己係後面
佢應該係啲見到自己條女俾一群大黑腸抽插會爽既痴線佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞