沈陣營第一百零二期 - 師父一開口,淡倉唔使走

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
m記 wechat pay 25減10,頂住先
m記 wechat pay 25減10,頂住先

講估adr
今早瑞銀接左半枝火棒 ,之後順利係打耙前走哂,執返三份之一本金。

港股ADR
都仲低緊1000水
儲力反彈?
1.半

性交1500億
Fp就算唔係bitcoin贏,稅局會抽樣調查,免麻煩做1,2球按揭最好

一嚟息口平,二嚟可以食ML,三咪等熊市拎去買收息股,多嚿錢轉咪幾好,我可以fp都做1球,1個月先供3800,每2年轉按食回贈咁,到息口高咪贖樓

股神講嘅one way bet就係咁
香港 ADR,app store下載就有
睇黎呢兩日會寫入歴史
師傅又中
跌到咁+道期咁樣,有幾多人夠膽買貨同博反彈
睇唔透,外圍全死港女點解有力回番一二百

睇埋三點之後諗下買唔買遠牛搏反彈
覺得心情唔靚,睇吓btn最新價位,保證會覺得自己幸運

都快落5字頭

先前睇樓post見到有巴打手執幾十個準備買樓,唔知出左貨未呢
我估佢出咗,佢冇成本掘返嚟嘅,主要係問我哋銀行查點解釋,我哋話照講,銀行覺得你洗黑錢佢舉證嘅,呢位係bit-coin大贏家,當時值7,8球

就唔知係咪容易cash out啫

可以唔full pay嘅,照做按揭,舊錢擺喺度食ML

Fp就算唔係bitcoin贏,稅局會抽樣調查,免麻煩做1,2球按揭最好

一嚟息口平,二嚟可以食ML,三咪等熊市拎去買收息股,多嚿錢轉咪幾好,我可以fp都做1球,1個月先供3800,每2年轉按食回贈咁,到息口高咪贖樓

股神講嘅one way bet就係咁

今早瑞銀接左半枝火棒 ,之後順利係打耙前走哂,執返三份之一本金。

原來呢度d乞兒玩咁細
跳起為了跌更痛
睇黎要入定少少熊保平安
都係大師兄先知先覺,呢兩日佢啲熊應該翻左5倍
你又幾撚大呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞