沈陣營第一百零二期 - 師父一開口,淡倉唔使走

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
無事嘅,我上個禮拜買咗2800都未驚過,就算跌到萬五點都無有怕。。。我係明燈來架
虛擬貨幣礦難
我估佢出咗,佢冇成本掘返嚟嘅,主要係問我哋銀行查點解釋,我哋話照講,銀行覺得你洗黑錢佢舉證嘅,呢位係bit-coin大贏家,當時值7,8球

就唔知係咪容易cash out啫
拗腰
呀爺 : 同志!放棄上證,轉推香港,好不
咁耐以來究竟有冇試過單日跌多過千五
收市分分鐘跌夠二千
早幾日我都諗,最後厭惡同肥佬同船,冇入到

應該對沖正股倉嘅
有撚profit
覺得心情唔靚,睇吓btn最新價位,保證會覺得自己幸運

都快落5字頭

先前睇樓post見到有巴打手執幾十個準備買樓,唔知出左貨未呢
我估佢出咗,佢冇成本掘返嚟嘅,主要係問我哋銀行查點解釋,我哋話照講,銀行覺得你洗黑錢佢舉證嘅,呢位係bit-coin大贏家,當時值7,8球

入牛
之前話有條女全職砌機掘金,唔知嫁左人未?
大家頂住
師父會俾返曬我地
可以唔full pay嘅,照做按揭,舊錢擺喺度食ML
港女唔跟爺閪?
我有同一個疑問,爺閪跌點解港女反而升番兩百點
聽日再跌過
覺得心情唔靚,睇吓btn最新價位,保證會覺得自己幸運

都快落5字頭

先前睇樓post見到有巴打手執幾十個準備買樓,唔知出左貨未呢

可以唔full pay嘅,照做按揭,舊錢擺喺度食ML

上水報平安
大家頂住
師父會俾返曬我地
二師兄,如果call g 有無咩好介紹
之前你Share嘅三張價目表
第三張好濛,睇唔清楚

開始講call g
輸到咁, 唔性交點轉運...
國家隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞