大家有冇試過比mk仔幫過?

229 回覆
3244 Like 55 Dislike
留名
仗義每多屠MK仔 負心多是西裝友
仗義每多MK仔 負心多是西裝友
係,發覺大家對MK 定義好唔同
以前中學果陣打扮MK留長少少個頭就叫MK,
MK 唔等於黑社會,最多只係上下5P叫春
唔等於係壞人喎其實
mk仔都可以洗白
Mk係小奸 斯文敗類係大惡
食煙通常心地善良
初中試過同班fd放咗學去一個我地好少去嘅球場打波,本身同場有個mk大叔一齊射波,突然有班mk仔走埋嚟串串拱咁撩我地鬥波,但係明明我地都講晒唔好仲要係咁死纏爛打,之後個mk大叔企出嚟幫我趕走佢地,佢個feel好似爛仔講數咁款。聽佢講返原來佢以前有收開𡃁 ,之後仲同我地講咩黑社會冇個好人,要努力讀書
有次次上到巴士發現無散紙又無帶八達通
厚住面皮問人借
啲師奶呀嬸全部當聽唔到/hea應
跟住有個mk仔就幫我入左錢
仲話幾蚊咁少錢唔洗還啦

係咪夜晚九龍城上巴士
你而加明啲 MK 係點食到女啦?
成班就唔同
第一次同朋友去機舖玩,碌左個硬幣去舞雷公咁遠,我坐左係到呆左無行去執,有位mk少年追住個硬幣執返比我

有次係露天街市跌左個十蚊銀落渠入面,有位mk叔叔唔帶手套,徒手拎起個渠蓋,執返個十蚊銀抹一抹再比返我,我比張紙巾比佢抹手,佢話唔洗,就咁okay
有時MK仔買野好好禮貌
斯文look個d西口西面
你遇到好mk姐
翻元氣班mk亂搞男女關係,成日係休息室扑野,傾傾下發現啲女做過曬所有仔既男朋友,仆街玩換妻咩
見到女同事新入職第一句就問人受唔受溝
Maybe mk三五成群就真係好on9 但單獨一條mk就係好人
More啦
細過打gameboy玩黃版 過唔到捉蟲館果度 問公園mk點過
佢洗左我save
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞