大家有冇試過比mk仔幫過?

229 回覆
3244 Like 55 Dislike
個時4歲幾跟表姐去網吧,差唔多17年前,係咁網個mk打槍game ,跟住我開左檯個時,佢好好笑容走黎問我要唔要教我玩 不過個樣真係太兇 所以拒絕左
試過比mk妹打
又幫我含又坐上黎
已經叫左唔好
Flatmate 個look有少少mk 又會食煙
其實好鬼nice 啱玩又玩得 仲教我打golf同snooker
英文同數又勁 一開始完全睇唔出
mk仔有雷氣架
係食左mk妹部分金鐘仔睇佢地唔順眼姐
見過成班mk幫呀婆推車仔過馬路,又見過成班mk倒數完係海旁幫手執垃圾
老婆 多左啦 你做多左啦
中學打完波趕住返屋企冇睇到 漏咗本書係球場 同場班MK即刻跑落黎(個球場係停車場頂樓)
咁我行緊返去聽到後面幾條友嗌:唔好走啊 又追撚住我咁
即刻跑去多人地方 點知係比返本書我 果下真係嚇到賴屎
如果唔係都唔會有 人不可貌相
見過成班mk幫呀婆推車仔過馬路,又見過成班mk倒數完係海旁幫手執垃圾
老婆 多左啦 你做多左啦

講真,雖然真心嚇親
上神枱了
ok sorry 下次請你食飯

記得嗰陣成班戴晒手套又戴晒口罩,好多金毛全部黑色衫,仲以為劈友,點知原來係執垃圾
睇到咁多mk小故事
覺得有啲窩心
又黎 做左我老豆啦喎
坐小巴唔記得帶錢一蚊都無 好在隔離個mk借錢比我
Mk仔係好人啲
因為成日比人當壞人 想幫下人唔好成日比啲人驚晒自己
有時mk 都好有義氣
係個樣mk姐
我之前返倉,同一班mk仔都叫有傾有講,一開始新入去做做錯都好有耐心教你唔會屌你,同佢地吹開水大部分都話後悔當初冇好好讀書,果陣細個唔識諗,識左d fd就開始出去玩,食煙,紋身。
如果可以返以前會讀返書。
好搞笑
其實唔關mk事 係佢地無咁離地 有香港精神 再睇下中環西裝友 或者班中坑 就睇到有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞