沈陣營第一百期 -師父有的放矢,但準備食屎

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
七師兄仲咩事
你自己都小心啦!玩得大風險大
自己決定啦唔話你了
牛熊個班唔好亂up了 如果開市跌過行使價 就骨都無 如果開市唔跌穿行使 收市跌穿都無 如果兩個都無跌穿先有骨架
你搞掂自己先啦!
六千追六萬

今日追返2500了 我買個陣跌緊788 升返500點都係得咁少 希望追返上15000先
今日有幾多熊友低j比人夾
牛熊個班唔好亂up了 如果開市跌過行使價 就骨都無 如果開市唔跌穿行使 收市跌穿都無 如果兩個都無跌穿先有骨架
你搞掂自己先啦!
六千追六萬
我都有好多要追

我講返比人聽姐 個班仲話有得執骨 費事比假希望人地 我都想有骨執呀
你自己都小心啦!玩得大風險大
自己決定啦唔話你了

今次唔過夜了 真係驚左 個陣我贏6萬 師兄都有勸我 今次我真係明啦
今日有幾多熊友低j比人夾

問下個乜柒kai c啦 跌800點high到佢
本少咗追貨力梗會冇咁有效率啦!
無辦法
期指朝早食800點無走 一路坐到依家
瀨過嘢先知死嘅,我都知贏緊實唔聽咖,無辦法,不過你輸咁多本就難返身嘅,一係儲吓錢先再玩啦
可能被人捉左去坐洗頭艇,因為睇好中國經濟
喂,kai仔,你好撚快燈撚過老貓,睇路啦
跌幾百點都冇3.9
老美跌666 點今日就九點未夠出文
而家港女回升六舊就拖
去咗沈判美帝,準備咗美股3.9,講咗好多次美股虛耗性上升,改緊嗰張單眼佬揸鎗圖,英文

Master Shum wants You.
Shum's Judgement Day
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞