(一月國家隊) DARLING in the FRANXX 討論區3

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
可能015見到02拋棄016 一齊黑化上左機殺左02
硬係覺得016最後會因為有新既機師或榨乾被02拋棄,之後黑化殺左02
薄本就會咁
可能015見到02拋棄016 一齊黑化上左機殺左02

睇番第一集 開場個陣02隔籬有個男仔
我估係001 佢地2個係1 pair
之後一次出擊001死左 02性情大變
去番第一集 02發現016同001幾似

咁樣
我覺得係五郎第一個死 比莓搞死
因為016係001既複製體
唔多似係clone,似係改良種
5郎=革命GAY學長
15 = AZ韻子
02 = eruka7阿蓮莫蓮
咁仲慘因爲似001所以先有得上機 再出現一個似模似樣既就
韻子呢個角色全程出黎駁腳咋wor
你見op係得男主有反應都知個畫面唔關001事
nines應該就係op嗰8條友無死
因為部機要兩條友先開到嘅情況下計埋02(partner=電池所以唔計入數)就9個
講到上得前線都應該全部00開頭

15隨時要成世都第二
佢變成點都係世界第一
劇本依家野想點改都得 op show既野未係真
我相信製作組係02黨
可能一出埸比02摸面既男仔唔係廣都唔定
有冇可能02016可能有一場打到重傷,就覺得自己唔好就係咁消費條女能量,之後部機就暴走,換機
鶴望蘭部野好似係男都要食傷
要食能量會變咗兩個齊齊食
不過暴走就一定有
畢竟唔會淨係出一次就算
咁仲慘因爲似001所以先有得上機 再出現一個似模似樣既就
你見op係得男主有反應都知個畫面唔關001事
nines應該就係op嗰8條友無死
因為部機要兩條友先開到嘅情況下計埋02(partner=電池所以唔計入數)就9個
講到上得前線都應該全部00開頭
劇本依家野想點改都得 op show既野未係真
我相信製作組係02黨

第一集片頭個男唔似016
加上個時02個樣細過家陣
所以點睇都02第一個男人
都冇show到男個髮型
同埋個樣細個呢個太主觀
FF. 個人覺得片頭男係01 有次出事死剩02一個 02覺得016同01好似or有關係 所以有幫佢
成個世界錄咁屌你

又發功
磨粉之後點?
痴撚線
可唔可以翻譯下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞