[一月京阿尼新番] 紫羅蘭永恆花園 (2)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
嗚啊
呢套野真係好高質
配埋BGM 返屋企果幾幕好挑撥人情緒

屋企個景都有對比 此景不在
對比返第一集, source FLsnow webrip 4k
無分別喎
劇情會令畫面高質咗
原來中校係有錢仔
所以一打完就開到咁大間公司

citrus
1月番完未?
心郁郁等緊
淨係無追1/3/7
hea住睇曬3以外全部
個人感覺高木撚狗>jk愛大叔>其他是撚但
渣嫁 露營都唔睇
露營好推薦 睇完冇哂壓力(好似係
唔係咁 佢雖然屋企有錢 但係佢有一定兩個呀哥 所以佢唔算有錢 佢開公司D錢係佢買外圍賭佢國家會打贏咁贏番黎
想問下京紫係邊度取景?
睇圖覺得係croatia, 但又唔肯定
原創世界觀,應該無話邊度取景

可以慳返聖巡筆錢
睇第一集既時候好似有層野係到咁 依家又唔係好覺眼
嘩 下第一篇咁喪心病狂
Alas, 畫d歐式城市好靚
我覺得露營今季唔係第1就第2好睇
睇完想遲工去露營
我揾到在邊啦, reddit有人話
「The Continent is NotAustralia The Country name is Leidenschaftlich (Passion in German) The Capital name is Leiden (city in holland, or translated as "Suffering from german). The city look is inspired by Genua, Italy. The names and influences are all over the place - British, French, Italian, German etc.」
每一集都睇到眼濕濕 痴線真係好高汁啊
Leiden 解患病或煩緊一啲事 Leidenschaftlich解passionate 形容詞黎
佢個城市似英法多啲 海岸就似意大利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞