母親設靈 八両金仰天痛哭:媽咪

99 回覆
22 Like 318 Dislike
負皮係比樓主嘅
你食屎啦 屌你
睇片望到八兩金個樣
心都拿埋一舊 感情應該超好
RIP btw 樓主老母比狗屌
垃圾文
對唔住我笑撚左
其實你諗起佢以前嘅鳩戲個隻tone黎嗌媽咪
我都笑咗
張哂口眼突突咁,屌
r.i.p.
屌,有聲嘅
我發覺宜家連登好多討論都係一邊唔夠人講,就彈句連登好多00後連登好低汁
咁就以為駁左人
認完衰之後又話自己係曲線 笑撚死
樓上班傻西道德撚都唔知做乜撚嘢
人哋作為一個成功嘅喜劇演員 咁見到佢嘅第一個印象就梗係覺得佢好好笑㗎啦
樓主都已經搏撚曬老命 話自己唔係笑緊佢老母死咗 你地都唔知仲屌乜撚嘢
加十分口德分畀你哋順便畀多一打膠
算啦
可能我曲得唔夠圓
唔記得左連登已經太多00後同埋道德撚
自己柒撚左就屈人00後同道德撚
樓豬咁撚on9唔小心笑左rip
我發覺宜家連登好多討論都係一邊唔夠人講,就彈句連登好多00後連登好低汁
咁就以為駁左人

學埋矖啲廢中廢老屈鳩人小朋友
攞黎搞笑個啲做乜撚野呀。。。。
係咪前世未搞過笑 成日比人屌 有咩留翻拜山先講
谷得太耐呀 ? cls
講笑搵第樣識唔識
咁都笑得出既 似係無家教既 村童 mk仔 咩狗屎垃圾都可以鳩笑一餐個啲
正式on9 當有趣

我諗你周圍同人講 好笑 笑左 人地都會呆撚左
個標題係好笑喎,你班仆街笑阿nick同非洲兒童嗰陣又有冇同自己講呢堆說話呀?
希望你冇笑過啲地獄meme啦
雖然成件事好悲傷
但我始終都忍唔住笑左
對唔住呀金金
R.I.P.

笑咗有冇必要講出嚟,死小學雞,屌你老母
本身我都有少少諒解,你作為一個陌生人,
見到佢唔覺意同螢幕形像重疊咗稍微笑咗
但你又要講出嚟,即係暗啞底其實你想搵人認同你,一齊笑
呢樣難頂

順帶一提,佢個仔望落好似比以前見到某女性化形象正常返啲
「我洗唔洗UN下UN下先講呀」
「隨你」
「講咩丫...唉 SORRY」
「講過喇 繼續喇」
「我跟老天講,讓我媽咪過埋新年,點知……」

留返你老母死個陣扮啦
咁就話人道德撚
連登仔排住隊屌你老母你真係唔好話好無道德
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞