沈陣營第八十九期 - 直搗大本盈,救得一個得一個

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

我想買張40000call, 1000蚊中左有1M, 實際過六合彩
邊有咁多啊………
目標45000
2月到期40000 long call
你月尾到期日40000點都係無錢賺
除非升穿40000+long call 按金(時間值)+手續費 先有錢賺
又或者好早就升近40000,有時間值多同有引伸波幅大先有啲啲錢賺

利申:淨係入過1-2次期權,次次都係走左先爆升,可能有錯

如果咁大波幅既話你都有賺 你唔一定要到價先食,超價外收取到價外你期權金都有賺
不過我買咁遠通常都係開始爆先買,如果唔係磨走哂啲時間值
我想買張40000call, 1000蚊中左有1M, 實際過六合彩
邊有咁多啊………
目標45000
2月到期40000 long call
你月尾到期日40000點都係無錢賺
除非升穿40000+long call 按金(時間值)+手續費 先有錢賺
又或者好早就升近40000,有時間值多同有引伸波幅大先有啲啲錢賺

利申:淨係入過1-2次期權,次次都係走左先爆升,可能有錯

如果咁大波幅既話你都有賺 你唔一定要到價先食,超價外升到變價外你期權金都有賺
不過我買咁遠通常都係開始爆先買,如果唔係磨走哂啲時間值
係啊,我諗住等結算45000
睇翻07年一個月一萬點真係有機
有無師兄一齊
呢轉真係升咗3000點以上,我都係睇量子條金剛棒先醒起
師傅
量子
神柱
爆左即刻貴幾成甚至幾倍架
牛三呢d 嘢
月尾一棍1500點話黎就黎
小師妹同一齊玩啦
其實大師每次拍午間教路時俾佢攝入鏡個d人唔知命途會起左咩微妙既變化
頭場跑呢D馬輸死人咩
佢應該有幾億個股牛,搵恆熊沖一沖姐
人生太短 出手要更大 旁觀者不需理解
垂手可得 全個世界
自己的一生卻失敗!
岩岩TBB個財演係咁睇淡
谷草好難玩感覺上...
邊個師兄咁大膽自立門户收徒弟呀!
係咪想師傅祝佢桃李滿門呀!
究竟師父是豪賭一鋪,還是勝券在握,走着瞧吧!

人生太短 出手要更大 旁觀者不需理解
垂手可得 全個世界
自己的一生卻失敗!

E加講緊個個 全部睇淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞