[突發] 最佳垃圾女主角唐詩詠,真係好多網民'like'!

108 回覆
914 Like 22 Dislike
推俾更多人睇佢買like

唐詩詠你夠膽就買埋我呢個post,俾更多人認識你嘛
講真佢做戲係叫好翠如少少 唔買like炒新聞做勢撚夠料攞視后咩 你講唔講得出佢喺劇入面有咩難忘場口吖 公加欣都叫有喊戲睇下 呢條撚屌啲戲尷尬到
換個角度睇 有hater買like陷害佢
煩撚過閪 就頒獎禮又自己放風扮復合 成世靠男人新聞上位
吹鳩到最佳女朋友 我想嘔呀.jpg
最憎人做埋依d無謂小動作
前幾日早霸王請佢做嘉賓
講野D語氣真係姣姣地扮可愛
同好有扮蠢扮傻既感覺
推俾更多人睇佢買like

唐詩詠你夠膽就買埋我呢個post,俾更多人認識你嘛
唔係有黃龍德去核數..睇場咩.
靠做話題真係好低級
我正式宣布唐詩詠2018年成功fight低黃翠如蔡思貝榮登連登界 我最討厭tvb女偽人
我正式宣布唐詩詠2018年成功fight低黃翠如蔡思貝榮登連登界 我最討厭tvb女偽人

證明我一直無反錯人,佢真係好討厭
朱晨麗呢

朱晨麗呢

起碼樣靚白滑波大蘿趷,戲屎都原諒住佢先
我都係咁話

朱晨麗呢

起碼樣靚白滑波大蘿趷,戲屎都原諒住佢先

朱都叫做有進步 但唐真係十年如一日
叫唐試下左宣萱個角色
以前都唔太憎 近期係咁製造新聞 明明無料又要扮有實力 再加啲同情分 r個奬
我哋內地成長嘅小朋友 可以喺香港打出一片天
最撚憎佢又提返洪狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞