[突發] 最佳垃圾女主角唐詩詠,真係好多網民'like'!

108 回覆
914 Like 22 Dislike
屌你老母唐詩詠,女配角最佳都未撚到你
女主角一套都未做過,學人拎最佳女主角?收皮啦

新聞話網民力撐?好!我哋就睇吓有咩人撐你。
king 姐fb 明明本身有差唔多2000 人俾嬲嬲,但係突然間有2000 幾人瘋狂俾like
真係嚇到我,唔通係我taste 咁差,原來唐詩詠係咁多人支持?!
等我睇吓有咩人咁支持呢個最佳垃圾女主角先!

哦,原來全部都係(買like 返來) 非本地網民

唔信可以睇返蔡c貝,雖然佢都有差唔多有2000個嬲嬲
但係佢1000likes 全部都係本地香港人名。
https://www.facebook.com/kingjerentertainment/photos/a.229707817101090.55175.169934393078433/1814597255278797/?type=3

成撚日喺度扮慘扮可憐,你係咁gfable,就一早有人埋單結婚生仔啦
成撚日借男朋友炒新聞,仆街啦,邊有人支持睇你做戲啊
淨係識扮可愛扮純情,好撚噁心啊
呢個獎都唔知點得返來,唐詩詠你好唔好意思攞
唔差在玩大D
一齊買嬲嬲俾佢
推俾更多人睇佢買like
成日扮可憐博上位 嘔撚心
唐詩詠拎獎靠買like
肉鳩酸
最佳女友 又會分咁多次手
最佳女友就唔會就黎四張野都未嫁啦
垃撚圾
垃圾唐
做到咁

唐詩詠你夠膽就買埋我呢個post,俾更多人認識你嘛
所以就是最佳女友,無話是最佳伴侶,老婆!
咁又唔係 佢真係最佳女友
結左婚點做最佳女友呢
支持佢繼續做人女友
比人飛完又飛
啱 女友分手唔洗分身家
收鳩皮啦
kingjer個賽前投票佢得兩百幾票咋
可惜已經塵埃落定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞