【最新】曾志偉今午四點半舉行記者會

318 回覆
138 Like 9 Dislike
之前有巴打話大陸放呢單料出黎
係為左分散律政司單野嘅注意
我可以講: 一定唔係, 只係爆料者玩命
有冇人可以summary下個記招講乜
意思: 再傳就告9你
一切進入法律程序
唔撚講咁多
連登仔見到metoo教練就屌條女未審先判,屈鳩人
見到掌門人捲入性侵醜聞就吹到掌門人一定做過咁
法治精神唔撚見哂,雙重標準到
一個喺fb講兩句對家就俾人停職
一個喺網上面俾人唱就開press兇9你地唔好再講

spot the difference la 連登仔
咪撚戇鳩啦,人地知名巨星要keep住型像兇鳩你咩有問題,即係兇鳩你就一定身有屎,唔出聲一定無辜?
人地根哂法律黎做,懶撚係勁咁 spot the difference,無罪假定聽過未啊柒頭
幾年之前個段片嘅「男聲」聽落似係經電腦處理過。
以前錄音機冇電,錄音帶轉得慢,女聲都可以變「男聲」
香港唔知,但係南韓班泡菜佬真係興咁玩,逢親政壇有醜聞,娛樂圈就會有嘢爆
WFC佢有冇做過姐其實
但事實矮仔回唔回應佢都唔會有任何後果
咁大動作係佢自己ON9俾人覺得佢空穴來風咋
Keith 蛇冇叫雞
至矮冇強姦
有證據咩
冇證據講乜撚
唔係幫任何人
但咩證據都冇 同metoo有撚分別
而家食飯隔離枱對夫婦都講緊
佢哋都話傳咗好多年啦,唔信冇做
同意
好似同緊呂乜9講咁
唔好玩啦,尊重女性係佢既原則 當年籌款甩褲邊個第一句就話要睇重播
條撚樣話轉載都唔得 佢當自己係乜
之前連登仔好支持教練吿呂麗瑤誹謗架喎
而家曾志偉身體力行做左連登仔講既野又話人大動作空穴來風
你玩曬啦
似係想借依單野推網絡23條出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞