誇世代 (26)

1001 回覆
36 Like 5 Dislike
裸跑都有人試過啦 後生仔好支持環保嫁
無天眼呀
陳豪2047件衫點解要痴住啲綿花糖
潛水掘青口

香港D水質咁
你食埋我個份
等2047攬炒
好希望阿7同阿聰happy ending,但係預告阿聰中熗死咗 希望陳豪之後改變歷史可以齊齊有老婆!
點解套野咁快就完
想睇更多ali條線同walking
反而覺得似星球大戰白兵
肚餓個時食
今年真係要多謝珍姐
陳豪2047件衫點解要痴住啲綿花糖

肚餓個時食

世界末日食樹皮,身份高貴先有糖食
天台個場好難演咩
btw ming c對圖

麥明詩危企天台狂NG 黑面田蕊妮忍唔住出手
https://youtu.be/h3wauhyHleY
日期: 12/1/2018
活動: 新港城中心 x 誇世代「誇到盡接觸」
嘉賓: 陳豪、田蕊妮、邵美琪、龔嘉欣、
江美儀、關禮傑、姜大衛、許紹雄、
馬海倫、朱咪咪、吳業坤、陳嘉寶、
麥明詩、江嘉敏、胡鴻鈞、余德丞、
安德尊、樊亦敏、胡蓓蔚、歐瑞偉、
衛志豪、莫家淦、曾慧雲、姚瑩瑩、
阮兒、梁珈詠、陳華鑫、曾敏、
徐玟晴、杜之克、曾勵珍、陳維冠。
時間: 20:00 - 21:45
地點: 馬鞍山鞍祿街18號新港城中心L2天幕廣場
掉包有可能,但同安安掉就唔係幾可能,首先係出生地要係南斯拉夫,呢度都可能有得兜,但最重要係年齡,阿7已經係英國grad咗返香港,安安好似得Year 1停學中,唔通又兜阿7天才學生跳咗3-4年班?
中間冇睇十幾集
琴日睇完有啲問題想問下
點解Bobby同阿田分開咗
點解阿田自己又會係2047
坤狗點解返咗嚟 佢個角色定位做咩架
Ali同陳豪結成點 個bb係邊個架
我知伸手唔啱不過太耐冇睇真係太多問號 希望巴打會解答我
1.阿田同bobby價值觀唔同咗,越行越遠;
2搭時光的士去到2047,趕唔切返上車;
3.自己紥木筏出海被漁民救起;
4.Ali個bb係陳豪嘅
Between,不如你重睇啦,咩都唔知
自己睇啦屌
無撚戇鳩啦
清唔清醒?
你不如諗下有邊個鐘意自己地頭開核廠
你唔諗下開核廠果D都係唔係開係自己住既地方隔離
柒柒下
好就好似D私樓最撚憎政府係佢屋企隔離起公屋一樣
會唔會walking假死大龍鳳, 令陳豪浪子回頭
已經解釋左點解Anjay要咁多場配音
因為發燒失聲
病住拍
文字上岩晒
不過都係睇戲會傳神d

建議頂樓有時間重睇
五六一開始都係性格幾大問題,
經walking同化後個個都慢慢變好
48借形勢白一半,49就真係白晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞