誇世代 (26)

1001 回覆
36 Like 5 Dislike
好有呀哥既溫柔
如果係女都俾佢冧死
想知walking對boots係咩牌子
與其比外面啲擦鞋仔昆,不如俾自己嗰妹昆,起碼銀行都係姓尚嘅。

女朋友可以換,但妹呢就一世。

屌你老母,walking幾撚溫柔體貼,話埋你知你呢世幾有錢都好,都買唔撚到甘心一世做你隻兵嘅阿哥,即係我,聽完我都好撚感動呀
咁做係合理,但都有啲問題
首先Bobby前妻做咩要去南斯拉夫生仔 雖然佢未出過場,有操作空間,但最尾先咁爆個backstory出嚟好咩
第二次就係都冇乜伏線,都係得性格相似,咁圍繞有錢佬身邊嘅人都係差唔多啦,冇乜說服力,Paris同Walking就鋪得好好

利申:想佢哋一齊但唔想爆啲為配合劇情嘅扭橋
有bug喎個假設 高文健一開始都唔知有bb
其實阿七係雷震同阿大生
其實雷震不育
其實雷震係執返黎
雷震係尚董搶番黎 阿大唔係雷震親生
(尚董係同雷震一齊之前就有左阿大)

利申:9up
雷震係尚董搶番黎 阿大唔係雷震親生
(尚董係同雷震一齊之前就有左阿大)

利申:9up

未一樣係亂倫
陳豪古裝現代劇都啱佢,咩類型角色造型都carry到
寫得幾好
睇完依套劇之後先發覺陳豪好型 著衫好正
因為佢可以將古代同現代mix埋
變成同朕check吓
套劇set walking行完古惑出黎特別有義氣
身邊嘅人比佢撐到盡
真係好正

btw有啲想睇呀五
Shy
阿大係雷公同其他女人生既
Walking係尚董同林霸個仔

爭咩呀 溝埋做雷公林霸生呀 笨
好耐都冇試過咁期待個大結局 完全唔知咩發展
屌你老味你快啲結結實實比個結局我
節目表話播完大結局直落做live
希望唔會cut內容啦 45分鐘本身都唔夠喉
最好就食撚埋溏心開多一個鐘live show
即係咁 保護郊野公園 我十分讚成, 但係30幾度 都係開25度冷氣, 就唔係咁好囉。攞住d牛屎聞都唔係咁衞生, 牛屎都有寄生蟲。其他, 著住垃圾袋跑步呀, 自己潛水掘青口呀, 我覺得後生仔都可以試下無妨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞