王者榮耀同傳說對決有咩問題?

119 回覆
22 Like 419 Dislike
得唔識打機既人先會玩呢d game
Agger
身邊玩得呢兩隻game嘅friend都係冇打開機
點為之識打機,要考試定考牌?

咁你不如講下除左佢易玩同隨時玩得之外
有咩係贏到電腦上面同類型遊戲
打機都打出優越感
無,咁點
打得勁威啲咩,娛樂黎咋
有fb
ching帶我爬分好無 金牌太多買分狗場場比人雷到老母唔認得我
我帶出既係想講玩過pc唔會玩手機 除非
冇接觸過既玩手機冇問題喎
我都好廢 但玩番手機版既話對唔住我娛樂唔到
班憤青見到大陸game 即刻高潮
唔好一碌鳩打一船人
手機版方便,出街都玩得
遊戲時間比lol少一大截,輕輕鬆鬆玩完一場
btw各有各好,唔覺得有衝突
我solo 打上去
我果時用安琪拉 孫尚香打上去
連輸就唔好打/ 打下ng 先
星耀先開始叫正常
鑽3
鑽石都好多送頭
不過我有時都hea 玩
一邊屌大陸game垃圾
一邊讚LoL
打狗睇下lol主人係邊個啦
ng贏ranking輸 萬念俱灰
D人覺的手機易玩過電腦係因為打頭個幾場撞個d人無玩過lol,無概念,所咁勁咪打上sss or 榮耀王者黎睇下
王者榮華 有幾隻高難度英都夠你練半年
打多左所同打錯左個耀
btw 新手場全部女人同啊叔你先屠到打晒飛機
覺唔覺用智能電話既都係傻西,用過電腦既根本唔會想用智能電話

智能電話=弱智版PC,身邊用過電腦既都唔會用智能電話,得D唔識用電腦既人先會用智能電話
隻game係正,但間公司垃圾唔識推廣隻game
呢樣真 但人地world championship都有埋 會唔會係香港太封閉
冇同online social platform link up合作已經輸哂
有fb

其實apple 應該幾推隻game,成日見到store頭版有佢份
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞