王者榮耀同傳說對決有咩問題?

119 回覆
22 Like 419 Dislike
agger
身邊玩王者,傳說d人平時都係唔打機
而家仲出多隻pubg手機版
其實點解vainglory呢啲高質少少又早過呢兩隻垃圾年幾岀嘅好MOBA 香港完全冇人識
隻game係正,但間公司垃圾唔識推廣隻game
因為騰訊

好眼紅財經台一眾股東

屌⋯⋯你on尻唔買騰信姐
垃圾真係垃圾

呢樣真 但人地world championship都有埋 會唔會係香港太封閉
冇同online social platform link up合作已經輸哂
連登仔不嬲鐘意盲反 同咩都屌一餐嫁啦🤣🤣
hero evolved 呢隻正點
優你老母化
巴打 我都有玩(音:挽)
矯枉過正
平衡差 角色有好多lol既影子
鑽石
上網就負皮 玩就照玩

上lecture半班都玩緊

I can’t agree with you more
咁有咩問題
優化
一出糧就課晒落去,你地班友點盲反都無用 睇住你身邊嘅人逐個逐個跟住我玩啦
點為之識打機,要考試定考牌?
傳說勁多女仔FD都有玩
介紹佢地玩LOL 玩左一場就轉返傳說
咁我不如玩番lol 洗乜玩呢兩隻
得唔識打機既人先會玩呢d game
Agger
身邊玩得呢兩隻game嘅friend都係冇打開機
點為之識打機,要考試定考牌?

咁你不如講下除左佢易玩同隨時玩得之外
有咩係贏到電腦睡上面同類型遊戲
跟本所有模擬pc既手機game都on9
通常係pc玩得廢/比人屠 就會去玩手機game恰人
因為玩手機版果啲人仲廢
就好似去機舖揸車自動同手動波一樣 技巧高低分別
未接觸過pc版既人玩手機都冇乜問題 玩完pc再去玩手機就真係
利申有玩開pubg/lol 見人玩手機版好想笑 覺得完全侮辱左個性質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞