NGT48第60回︰手足們一齊集氣,推到G3之後研究生全部升格!!!

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
你大佬我睇中新mb想加推,關唔關你事啊?
我地買花,你就買對手套囉 幫女朋友保暖
好撚燥呀
頭先係太子地鐵站,我行行吓突然隻鞋比個喼踩鞋睜,攪到我仆底咗成隻鞋甩咗,點知個條拖喼嘅撚樣一腳踢走我對鞋,繼續向前行完全無視我喎,條大陸撚可能以為個個香港人都係奄春,我個吓突然上火,起身著返對鞋,我即刻衝前追鳩返佢,係佢後面好似射十二碼咁,一腳踢落佢個喼到,踢到佢拉鏈都爆鳩埋飛哂D嘢出嚟,之後我咪學佢扮無嘢繼續向前行唔理佢,我開頭都諗住佢會追返上嚟個D,但唔知係理虧定係我個吓個樣太惡太恐怖,佢竟然無走上揾我,我諗我個吓個樣同想殺人一撚樣
踢到我宜家對波鞋都花鳩埋,真係著撚哂
上火個一吓真係失去咗理智,我諗如果個吓我係揸住把刀嘅話,我已經斬咗落去㗎啦
唔關大唔大隻事,比你整仆底已經都可以當你唔小心,係咪?

但係仆你個臭街,佢竟然當住我面一腳踢走佢,比你都發癲啦,是咪?

你係都係貼KTMN個張啦,你貼中指即係想我再著D啫
咁我返工都係著對adidas西瓜頭啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞