NGT48第60回︰手足們一齊集氣,推到G3之後研究生全部升格!!!

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
童顏
係佢盲啫
廿蚊電腦飛
話哂bingo係akb本家主場嘛 btw珠巴你今次居然無盲,google完係似
最多中得2個字,有錢夢碎
下期八千萬 繼續
中到八千萬,請全米po手足去日本 握手會任抽
雖然唔中意女仔整手指甲,但因為係步太郎,就OK啦
故事教訓大家樣靚真係有特權
我以前都會覺得果d中意明星既人好戇居
成日哂時間去追一d接觸唔倒既野
但係有一日..我無無聊聊咁禁左入連登登NGT post
d link逐條逐條咁禁..
睇睇下 發覺自己愈黎愈迷呢隊野
唔知幾時開始 我愛上左Aya既笑眼..佢既笑容真係我既支柱(咁形容好似有d怪 )
通宵搵哂所有有Aya既綜藝出黎睇發覺呢個女仔好可愛好善良
而係睇呢d綜藝既期間我又慢慢咁認識倒其他團員
慢慢咁迷上佢地每一個人
我認我開頭留意NGT確係因為佢地既樣同舞
但之後慢慢真正成為fans係睇倒佢地比我既感覺好真實
唔會做作 每個成員之間都互相扶持 先至會散發出只有佢地咁多個一齊先有既獨特魅力

但係開頭我都唔敢話比人聽我係中意NGT
因為係香港(特別係高登)大部份人都中意講人地是非
以恥笑人為樂
話你毒/咸濕 先會中意NGT呢d咁既村姑組合(人言可畏)
但係問心我覺得自己一d都唔毒
雖則未算靚仔但都算正正常常普通人一個
點解要唔敢認
係果一刻 我先知道,原來我最毒既地方係唔敢認
中意一樣野其實一d錯都冇 我唔敢認怕人地既目光先至係真正既毒
冇錯我追星我中意NGT而且會瘋狂到一個人飛去外地睇佢地既公演
但至少我既時間係用左係自己中意既事物上邊
而唔係好似出面果班唔中意你但又keep住追post既變態自虐狂咁 (唔中意但又係最留意)

NGT真係令我改變左好多
雖然我唔會周圍同人講我好中意NGT(主動同人講好奇怪)
但我都唔會怕認係once
亦因為NGT我改左好多壞習慣(老少的一句說話 )
我讀書同番工都認真左因為我想話比人知中意偶像唔等如不務正業

講到底 中意NGT呢樣野係我一生都唔會後悔既事黎
做once成日睇住佢地真係好開心
即使第時少女們退出左 我唔再中意佢地
我都會慶幸自己有咁既一段瘋狂回憶
而家甚至係好多年之後我都會因為once呢個身份驕傲
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
這就是

呢隻係咪奶po成日出現個個嚟?
新潮文?
新潮文?

見到once都知咩料
ngt飯係咪應該都創個稱號?
ifanboy?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞