《閃電俠》僅排第二 2017超級英雄美劇評比

74 回覆
2 Like 1 Dislike
好似外國嘅反應都係好撚憎臭西
Punisher真心正
反而 catlin bb 好正
Top 3明日傳奇 top4先到punisher? 垃圾排名
其實我都覺得punisher有d過長,可能arrow同flash佢地會加多d單元式的野
即會有d唔係主線的集數會加d一集過的敵人,個集因為d時間會描寫個d人所以唔會有種話好拖的感覺掛

netflix個d我覺得有d似將一個電影變成電視,所有d位會拉長黎講,cw個d你當好似特攝片咁有d即棄敵人你咪覺得無拉長,其實電視黎講我覺得依種做法個娛樂性會大d

netflix最好的dd1因為有像較多敵人如俄羅斯兄弟,日本忍者,鳩夫人,所以都無依種感覺
The flash好差咩,我覺得s3好好睇

係中間煩膠d,但個季終幾好呀,同埋boss要殺iris個個配樂好正
根本dc打鬥劇都係咁
我諗係講緊差婆果條線掛,又悶又樣衰
DC全部都垃圾,但為左Sara Lance,一套不漏睇哂咁多套
iris條垃圾搞到冇心情睇
盲撚自膠
見到佢嘴臉都唔撚開胃
Punisher人妻
Arrow都漏哂氣,而家Hea追

Iron Fist睇到第二集中頂唔順,太戇鳩

Daredevil S1正到癲,S2有啲回塘但仍然期待S3,Karen Page

閃電俠
cw少d無謂既感情線實好睇好多
flash有乜可能排第二, 臭西煩到死
人地主打青少年,係要加d愛黎愛去
無Caitlin 一早又就唔睇佢
閃電俠集集都係要條女鼓勵佢先有力量
呢度叫開佢做臭西
外國15,6歲開house party隊草屌女
佢喺劇中好大波
Earth x sheshe好J到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞