《閃電俠》僅排第二 2017超級英雄美劇評比

74 回覆
2 Like 1 Dislike
係幾時
原本想入黎講句全部垃圾 見到legion收返
閃電俠既宗旨乜唔係遠離黑妹班仆街咩
legion 聽都冇聽過
認真flash 今季同thinker吹水,未到打鬥,已經勁緊張,同前兩季玩法完全唔同
可惜一離開thinker 五米立即全體變弱智,
有集大家以為Allen 癡左線妄想Devo害佢,點知一用口講:Devo 承認啦!
就成班當無事發生

呢季明明由speed force 岀黎同鋪Devi 可以分多一兩集講,但就大量資信一集完

同埋,賜死Iris 比Patty返黎好無
第四季the flash因為臭西講句we are the flash所以棄咗
點解冇Stranger things
超級英雄美劇評比
收皮啦一日有臭西成套野都爛
成套野得devoe Cisco caitlin同教授睇得過
punisher 勁正
但有班人成日話睇幾集就頂唔順,好撚冇耐性
Iris 由第一季尾開始就覺得佢個角色好撚黑人憎
又無撚用又嘈又發脾氣
S2 Patty同佢真係高下立見
GIFTED一定好過FLASH囉
2017 11月上架
dllm
flash娶左臭西 已經排最後啦
有wells做boss ok嫁
然後s2估boss都幾好睇
legion真係好正
但第二季唔知等到幾時先有
成套flash 問題都係臭西度
點解冇Stranger things

are you on9?
個人認為arrow點都好睇個flash
Iris真係唔掂
Punlisher好撚好睇 應該高過閃電俠至係
Flash每季個Flow都係差不多
又係想返去過去修補過錯
之後就搞出大頭佛
戇鳩鳩咁

利申:睇完S2已棄劇
Punisher 最正
Barry入左speed force救中城 iris條八婆竟然鬧barry掉低佢唔理 屌你返去做你既記者啦 乜都唔識留係star labs指手劃腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞