[I/A] King’s Raid #59 祝願2018年各巴絲中專中到手軟

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
練爸兩張劵秒咗三王OK
兩張券俾佢秒就得

第4塊
自覺個帳真係得呢件遺物會追住黎
而家諗緊到底合左2個1星好, 定合成2星算
比我
玩咗八個月半塊都無
我指校服

佢用咩perk
上面錯1屬,但無攻速
下面錯2屬,但無爆無爆傷

Btw快手整把專佢用啦
是但啦,過渡就用住第一把先
你差幾多換到
youtube 打king's raid 會suggest埋攻略兩粒字
想問下打hell打到隻王得番千幾萬血爆氣一擊打死我可以點解決,係咪要控cc技個d?
2018 開工
你係打到夠鐘?
諗起我當年第一隻t epis先又係打到死
依家仲要buff左, 唔知會唔會難打左

最難搞應該係佢出技太快,cut 唔切(可能係我手殘)
唯有升lv, 升裝等dps高啲快啲打完
同埋我自己啲cc係自己因返時間放,見到佢出技先開就太遲(可能係我反應慢)

另外用cleo打又會難啲,因為佢對單體輸出唔高
不過我自己都係clause epis cleo frey過
試多幾次就應該得,加油
3王已經得返56億血
打GR 3王完全唔知自己做緊乜
你而家有咩角呀
打epis你成隊60先啦
唔係佢s2秒你frey s3秒哂你jane epis
我asia acc都係成隊滿lv手動先過到
諗起我當年第一隻t epis先又係打到死
依家仲要buff左, 唔知會唔會難打左

最難搞應該係佢出技太快,cut 唔切(可能係我手殘)
唯有升lv, 升裝等dps高啲快啲打完
同埋我自己啲cc係自己因返時間放,見到佢出技先開就太遲(可能係我反應慢)

另外用cleo打又會難啲,因為佢對單體輸出唔高
不過我自己都係clause epis cleo frey過
試多幾次就應該得,加油

Clause係關鍵,我epis光法升t都靠佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞