[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (56) - 車厘呀!我地個個都好愛你架!!

1001 回覆
23 Like 9 Dislike
唔係啦,第二個人黎
文佳瑛會唔會係文根英
我都有呢個疑問
文根英正名係文瑾瑩

果然係loveline
文佳煐...早排睇佢拍《名不虛傳》同埋今年KBS Drama Special其中一集,啲戲唔錯嘅。但睇劇情同製作陣容,炮灰味好重,真係邊個做都唔多睇好。叻巴你哋門面Joy都一樣,唔拍好過。

又:套嘢$M是咪有份出錢?文佳煐同門面Joy都係佢哋嘅人...
文佳煐...早排睇佢拍《名不虛傳》同埋今年KBS Drama Special其中一集,啲戲唔錯嘅。但睇劇情同製作陣容,炮灰味好重,真係邊個做都唔多睇好。叻巴你哋門面Joy都一樣,唔拍好過。

又:套嘢$M是咪有份出錢?文佳煐同門面Joy都係佢哋嘅人...

不嬲都唔想佢拍劇架啦!
拍到蝕底晒!!

娘娘嗰套都唔好得幾多! 仲要同個阿叔拍!!
師太套值博率高啲嘅;casting全部都係實力演員,臨場學嘢吸收到嘅話可能有驚喜,就係怕年齡差距出嚟效果唔好啫。不過羅文姬啱啱拎青龍影后,當旺,啲氣可能過到落套劇(啩)~

反而你哋門面呢套,個牌面真係幾濕滯。尤其係,之前畀裴勇浚同全度妍拍過電影...人比人,一拎嚟比,要有好評難度好高...
師太套值博率高啲嘅;casting全部都係實力演員,臨場學嘢吸收到嘅話可能有驚喜,就係怕年齡差距出嚟效果唔好啫。不過羅文姬啱啱拎青龍影后,當旺,啲氣可能過到落套劇(啩)~

反而你哋門面呢套,個牌面真係幾濕滯。尤其係,之前畀裴勇浚同全度妍拍過電影...人比人,一拎嚟比,要有好評難度好高...

算啦… 呢兩套嘢我實邊睇邊屌…

算啦… 呢兩套嘢我實邊睇邊屌…

SM: 講咁多咪又係睇
sm仲未明亂咁比門面拍劇會搞出人命
覺唔覺車厘個種𡃁妹格最特別
短髮 MK 妹

我真心諗住用架本身
而家
真性情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞