[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (56) - 車厘呀!我地個個都好愛你架!!

1001 回覆
23 Like 9 Dislike

今日先睇返
痴嫁佢地五個!愈嚟愈靚咩事先?
白菜個陰靚到唔識形容,歡歡尋晚都鬼火咁靚想逼死人咩!?
私心好鍾意happily ever after!唱返真係好開心,red room回憶返哂嚟呀
連唱四首咁chur嘅歌,佢地堅叻女 今年真係好幸福
聖誕去佢個場次係我飛個日夜晚七點先有場
第一張高祖好搞笑
熊同門面整心心嗰度
不過熊真係沒趣代表 整完心心我見佢已經唔知要做咩好 跟住望一望門面係度傻笑
好彩cameraman 即刻zoom out

熊真係好fit
露左腹肌仔個件衫
琴日睇個陣對眼都唔知放邊好

I love u so much !!
https://youtu.be/gZiBzwaYLEw
Happily Ever After 門面 focus
171229 KBS歌谣大祝祭 #RedVelvet VCR
cr:warmblue0221

💗Irene的信
‘我们成员们,让我们一起开心温馨地享受(Wendy:这是欧尼的)就像之前一样’
Joy:有一个人很喜欢用类似这样的词汇
Wendy:啊。呃。Irene

💙Wendy的信
Wendy:我希望我能选到自己的
(真的选到了自己的)
To Irene:对我来说你是这一代最棒的女人。裴珠泫xi。我一直很感谢你。谢谢你一直在背后默默给予力量(对我/对我们)。我真的很爱你 <3
Irene:谢谢~
To 涩琪:接下来,涩琪!我永远的朋友!还需要说什么话呢。我爱你,还有谢谢你
To Joy:秀荣儿,你的魅力满溢。我爱你,还有谢谢你
To Yeri:你真是一个小可爱,但同时又很成熟!我爱你,还有谢谢你
我爱你们所有人!

💚Joy的信
'Wendy欧尼~ 欧尼真的是很好的人。你拥有的那种温暖的能量能让人感到很放松。我很喜欢这样的欧尼'
Wendy:我也爱你

翻译by瓜瓜
cr:RedVelvet吧
求埋高祖講thank you嗰下個gif

長髮車厘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞