LiSA (織部里沙) 樂迷俱樂部 #7 刺激!風險!無情!

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
開左你地要點入
好似加左psn先有得邀 要問其他巴打
係charlotte面前 angel beats不值得一提
我既入坑曲...
兩部都是麻枝准不用分這樣細
負皮我畀嘅
就係Charlotte搞到我試左呢舊野
難食到嘔

得d醬有味
以前一直都expect佢係甜既
一咬落去
我都唔太鐘意食
都係你地開
我唔想po我個psn出黎
又甜又咸 不了
mk仔驚d咩呀
唔係
胳肋底果啲咩黎
【EGOIST Live in Hong Kong 2018@C3AFA 門票預售】
感謝各位的支持!主辦G Music (HK) 將於 2018年2月9-11日舉行的C3AFA 2018 優先預售本場 EGOIST Live in Hong Kong 2018 之門票。詳情如下:

日期:2018年2月9-11日
地點:香港會議展覽中心 Hall 1 A18 KYORAKU 攤位
售票安排:
觀眾可於攤位排隊購買本場價值港幣$880之門票預售券(主辦收取每張門票$20手續費),並留下您的聯絡資料以便安排領取門票。�
購買門票預售券的朋友可另加港幣$100領取限量300張之海報換領券,每張門票預售券只可行使上述權利一次。
正式門票將會於票房開售後由主辦 G Music (HK) 人員聯絡觀眾換領。海報則將於演唱會當日特設攤位憑券換領。
主辦單位保留、修改、終止、變更活動內容細節之權利,敬請留意。

痴撚線 決定唔睇
不如直接去搶
啱啱1000唔使找,幾為觀眾着想
豬Music屌你啦
Starhall個場敢賣全席$880
現場買仲要廿蚊手續費

坐位安排又冇提過
本身話$880包海報變左加一舊水先有得換
分分鐘播碟 唔撚屌你啊
towana感冒黎唔到香港........
咁我買飛黎做咩..............
人呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞