LiSA (織部里沙) 樂迷俱樂部 #7 刺激!風險!無情!

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
你估睇大西就唔洗搵人買飛咩
我都係同個日本仔pair
條仆街次次都唔中
次次都我carry佢
今次就連我都冇中
聲豬event唔係pony個堆唔多玩咁嚴啦
「GARNiDELiA stellacage Tour 2018 in Hong Kong」開催決定!

2015年首次來港參加「ANISON DREAM STAGE 2015」,2016年跟佐香智久一起來港舉行聯合演唱會,今年2018年,由toku及MARiA組成的GARNiDELiA將於5月5日星期六於九展Music Zone舉行首次香港個唱「GARNiDELiA stellacage Tour 2018 in Hong Kong」!各位歌迷,千萬不要錯過!

「GARNiDELiA stellacage Tour 2018 in Hong Kong」
日期:2018年5月5日(星期六)
開場時間:晚上7:00
開演時間:晚上7:30
地點:九龍灣國際展貿中心地下Music Zone@E-Max
票價(全企位 不設劃位):HK$780(VIP) / HK$580
查詢電郵:grndhk18@ed-production.com.hk

註1:門票上會印有進場序號,HK$780的VIP票優先進場,然後到HK$580票進場。
註2:HK$780的VIP票限定150張。購買VIP票的歌迷可於完場後跟GARNiDELiA近距離見面,並從GARNiDELiA手上接過親筆簽名海報一張。此外,GARNiDELiA更會從購買VIP票的歌迷中抽出20位幸運兒於完場後個別合照留念(名單將於演唱會上公佈)。

又要睇 騙錢大師ED
影相
不過冇興趣
請支持本地良心企業ED
過去睇開心d music zone 真係搞唔掂
想近距離睇toku
Maria
想佢開番個solo talk corner比toku
諗諗下個個月睇LIVE睇到窮
攝影文青
tweet刪左 但係網站
http://www.aoieir.com
玩咁大
咩樹?
啱啱執房先收起哂佢D CD 放哂落間房既深處 轉個頭就見到D咁既野
我棄左坑架啦 唔好迫我再飛呀 淨係LiSA已經飛到窮
我冇收起過

好老,不過我喜歡
少女味濃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞