英國護照去俄羅斯

39 回覆
1 Like 23 Dislike
大家覺得整visa好定申請本特區護照好?
整左特區護照有無壞處?

利申: 有永久居民身分證同回鄉証
整左特區護照有無壞處?

visa 幾錢
絲打去莫斯科?
整左特區護照有無壞處?

visa 幾錢

600HKD
仲要有invitation letter+travel insurance
絲打去莫斯科?

去睇lake baikal
整左特區護照有無壞處?

visa 幾錢

600HKD
仲要有invitation letter+travel insurance

visa
絲打去莫斯科?

咁凍去
絲打對白滑波波實好暖
一定係用特區
visa

visa 啦
其實我prefer特區護照
反正我有回鄉卡,大陸都當左我係Chinese
同埋個fd話俄佬唔中意英國
拎英國passport好似伏味大啲
唔知真定假
絲打去莫斯科?

咁凍去
絲打對白滑波波實好暖

而家我隻手疼都會伸入去取暖
絲打去莫斯科?

咁凍去
絲打對白滑波波實好暖

而家我隻手疼都會伸入去取暖

你係BC定BNO
你係BC定BNO

bc
你係BC定BNO

bc

要invitation letter
只係要有在俄羅斯住邊度同幾時出入俄羅斯
要搵俄羅斯旅行社發私人觀光邀請函的服務
最長可拿一個月,一人1000盧布到
要就自己上網搵
travel insurance唔洗都得
唔知真定假

人的本性就睇唔起弱勢者!

中國人在俄羅斯人面前連狗都不如嘅土低泥!

歐美人士起碼都是平起平坐嘅敵對人士!

自己念!
唔知真定假

人的本性就睇唔起弱勢者!

中國人在俄羅斯人面前連狗都不如嘅土低泥!

歐美人士起碼都是平起平坐嘅敵對人士!

自己念!

過關要開行李check
絲打去莫斯科?

如果淨係去貝加爾湖就用特區
但係你想搭西伯利亞鐵路去埋莫斯科,又over 14日就用BC
因為特區免簽得14日,除非你中途會去其他地方過下冷河(例如:蒙古,芬蘭)
唔知真定假

問題係拎特區護照, 係你自己承認咗個中國籍.
唔拎最少只代表中國塞畀你.

出咗中國境外, 你想人哋當你係英國人定中國人, 自己諗.
你係BC定BNO

bc

要invitation letter
只係要有在俄羅斯住邊度同幾時出入俄羅斯
要搵俄羅斯旅行社發私人觀光邀請函的服務
最長可拿一個月,一人1000盧布到
要就自己上網搵
travel insurance唔洗都得

thank you ar ching!
絲打去莫斯科?

但係你想搭西伯利亞鐵路去埋莫斯科,又over 14日就用BC
因為特區免簽得14日,除非你中途會去其他地方過下冷河(例如:蒙古,芬蘭)

唔過14日
不過都應該會整visa
Thank you 巴打
唔怕一萬
只怕到時柒起上黎 邊個國家可以幫你收屍
絲打去莫斯科?

唔過14日
不過都應該會整visa

巴打整完可唔可以介紹下邊間.
我諗住4月去, 會OVER 14日.
絲打去莫斯科?

唔過14日
不過都應該會整visa

巴打整完可唔可以介紹下邊間.
我諗住4月去, 會OVER 14日.

google 俄羅斯簽證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞