[著片]薯片post

119 回覆
31 Like 1 Dislike
半夜好肚餓 有無薯片怪

個人最鍾意係kettle隻Honey dijon

仲有湖池屋和牛味

Tyrells都正
但太貴 剩係食過一兩隻味

歡迎大家分享
Tyrells sea slat & black pepper

好耐之前759有賣一隻柚子辣椒薯片都好正 搵唔番
半夜好肚餓 有無薯片怪

個人最鍾意係kettle隻Honey dijon

仲有湖池屋和牛味

Tyrells都正
但太貴 剩係食過一兩隻味

歡迎大家分享

第一隻食過,好好食,不過好貴
剩係識食熱浪既廢柴路過 巴打有冇真係辣既薯片介紹

除左18禁薯片

我薯片唔鍾意食辣

但kettle有出隻墨西哥辣椒味 巴打可以試下

Tyrells sea slat & black pepper

正嘢
Tyrrells太貴 我剩係食過紅椒同呢隻味
呢隻啲胡椒味啱啱好
好香胡椒又有少少鹹香
剩係識食熱浪既廢柴路過 巴打有冇真係辣既薯片介紹

除左18禁薯片

我薯片唔鍾意食辣

但kettle有出隻墨西哥辣椒味 巴打可以試下

好 試下先 多謝巴打

百街都有 不過應該貴7-8蚊左右
食開Lays袋裝空氣送果d薯片
食開Lays袋裝空氣送果d薯片

好撚薄 個人麻麻lays
比較鍾意厚身得嚟又脆嘅

不過lays計gram其實唔算貴
分分鐘仲平過熱浪

正嘢
呢隻啲胡椒味啱啱好
好香胡椒又有少少鹹香

我嫌佢唔夠咸 會自己再刨d海鹽入去shake
Tyrells sea salt & pepper
我以前D英國housemates鐘意 Kettle vinegar 味。
我自己鐘意walkers wasabi ginger 味

正嘢
呢隻啲胡椒味啱啱好
好香胡椒又有少少鹹香

我嫌佢唔夠咸 會自己再刨d海鹽入去shake

記得飲水

之前食過759嗰隻傳統薯片 無乜鹽
呢隻就會自己刨少少鹽落去
超香薯仔味
Tyrells sea salt & pepper
我以前D英國housemates鐘意 Kettle vinegar 味。
我自己鐘意walkers wasabi ginger 味

醋薯我麻麻 比較鍾意食甜

walkers我記得有隻青瓜味
出奇地好食
Lays黃色 有小學的味道
LAYS洋蔥
卡樂b 蕃茄味
威士 蕃茄味
Tyrells 食過芝士同pepper 都覺得麻麻地
個人好鍾意食呢隻

最鍾意藍色嗰隻
Tyrells 食過芝士同pepper 都覺得麻麻地
個人好鍾意食呢隻

呢隻都幾好食 蜜糖味
但略嫌厚咗少少
細包嗰隻摸落去係實嘅
裡面完全唔呃秤
樓主你個兩隻邊到有得買
樓主你個兩隻邊到有得買

1. 各大超市

2. 759 360 ztore
Lays黃色 同埋大陸賣既青瓜味
好想食啲重薯仔味既,有冇好推介?

kettle都幾香薯片味 不過要食海鹽味

同埋呢隻
佢本身少鹽 我自己會刨少少鹽落去

青瓜味

超好食 lays/walker入面最鍾意係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞