咪撚再用玻璃機箱!!!!!!

188 回覆
737 Like 14 Dislike

我以為我已經夠鳩屎,點知仲有人鳩屎過我

裝煙個個咩位喇
強化玻璃唔係有層膜防止佢裂/爆嗰陣四散???
咁恐怖

就係強化玻璃先會好似膠粒咁
lm
我爆S340 ELITE
買左塊亞膠力板
我爆S340 ELITE
買左塊亞膠力板

見上面巴打咁多牌子都爆過,證明根本係玻璃問題

我以為我已經夠鳩屎,點知仲有人鳩屎過我

裝煙個個咩位喇

唔自爆既強化玻璃成本太高啦
唔想笑
咁恐怖

你講果種係果隻係laminated glass

同埋laminated glass 基本上係玻璃膠水三文治

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 玻璃
=========================== 膠水
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 玻璃

當然有玻璃膠水巨無霸
個D通常起樓用黎做地板
好似apple shop d 樓梯咁

形容得好好
咁恐怖

你講果種係果隻係laminated glass

同埋laminated glass 基本上係玻璃膠水三文治

=========================== 膠水

當然有玻璃膠水巨無霸
個D通常起樓用黎做地板
好似apple shop d 樓梯咁

我以為電腦嗰d都係呢種黎
多謝樓主提醒 我仲諗住玩玻璃機上都係買返啊加力膠好啲
想問用緊570x 同 x62既巴打 機頂係唔係裝到冷排但係裝唔到風扇?
仲諗住砌部新機都係用玻璃機箱
tg5易唔易爆
想問用緊570x 同 x62既巴打 機頂係唔係裝到冷排但係裝唔到風扇?

H100i裝到 X62應該都得?
利申 用咗兩年

100R?
膠黎架喎
叫佢換塊防彈玻璃比你
點解睇d玻璃碎睇到起雞皮
笑撚死
之前買左新機一星期後爆左,拎左返去SSP換左新

我個型號係 CORSAIR 460X
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞