咪撚再用玻璃機箱!!!!!!

188 回覆
737 Like 14 Dislike
Antec 咪又係會自爆,之前奶撚左野
Hkepc 成班傻閪護主狗屌柒我自己人為,痴撚鳩線
樓主事後有無用了十五分鐘去細心欣賞?

掃都掃左半個鐘啦

掃都掃左半個鐘啦

睇撚住機箱入面
我掃撚左兩粒鐘機箱入面仲有玻璃
熱脹冷縮?
點樣碎到變粉架

強化玻璃特性黎, 一爆就變粉, 等d碎片唔會彈出去割傷人

碎到變粉係一定自爆, 因為處理玻璃既過程中令本身既分子受壓, 會有約干機率既成品係唔知幾時會自爆

利申: 有玻璃自爆過
你點整到咁

拆出黎抹抹完裝返上去 岩岩套左落個螺絲洞準備上螺絲就突然係我面前自爆

有冇諗過配返塊膠

屌你
Antec 咪又係會自爆,之前奶撚左野
Hkepc 成班傻閪護主狗屌柒我自己人為,痴撚鳩線

好撚驚
早知唔買玻璃
熱脹冷縮?

唔關事,而家d 強化玻璃多雜質影響硬度
當佢承受唔到共震既時候就自爆
點樣碎到變粉架

碎到變粉係一定自爆, 因為處理玻璃既過程中令本身既分子受壓, 會有約干機率既成品係唔知幾時會自爆

利申: 有玻璃自爆過

而家係好多單都自爆

掃都掃左半個鐘啦

睇撚住機箱入面

我箱反而無 因為係上機之前爆
你點整到咁

拆出黎抹抹完裝返上去 岩岩套左落個螺絲洞準備上螺絲就突然係我面前自爆

OH NO

掃都掃左半個鐘啦

睇撚住機箱入面

我箱反而無 因為係上機之前爆

我係柒撚到岩岩上落去個刻爆
你點整到咁

有冇諗過配返塊膠

呢輪搬屋係咁幫襯玻璃鋪 聽日拎無爆果塊出去配過塊
凍到爆玻璃
直接放地面 玻璃太凍
一開機瞬間CHUR到五六十度已經夠爆
點樣碎到變粉架

強化玻璃唔係成塊裂但唔會散開咩
直接放地面 玻璃太凍

AMD:熱!就是效能的表現!
直接放地面 玻璃太凍

我夏天裝都爆喎,咁又點解釋先
直接放地面 玻璃太凍

你太靚仔
直接放地面 玻璃太凍

你太靚仔

根本而家d 強化玻璃係垃圾
個機箱咁撚平用料點會好
點樣碎到變粉架

強化玻璃唔係成塊裂但唔會散開咩

玻璃面先係, 側邊受力就會即碎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞