H&M終於出手堵塞免費泊車大法了!!!

122 回覆
404 Like 4 Dislike
估唔到大家咁識保護商家既利益, 連登俾我見到既係希望呀!

又一個專r著數既仆街

原本做生意老憑俾你班香港人r著數

你不如問點解買野要俾錢

人地做生意主動俾優惠你地一家便宜兩家著,你就拎人著數就算 ,咁人地冇生意又蝕返出去好自然取消返個政府

然後你班賤種大乞衣又話人地支持係保護商家利益

唔怪得香港冇民主
係得香港人先可以做d咁核突ge野

你未見過美國 Costco 食咗半條麵包都揸半個鐘再排半個鐘隊去退返嗰三蚊美金
連登Black Friday 果個post成班人去R人免運費

你講出黎做乜姐
前幾年都試過啦 過幾個月又會照退架啦
香港保障消費者既法例太過時

究竟係你地係想要保障定係想要保障你地不停R著數又唔洗付出

唔係講呢d拎著數,
而家買其他野,外國都係玩緊無條件退貨,
香港連換貨都唔得,
又無集體訴訟,乜都係商家玩晒
正路唔係要比返泊車費正價先啱咩
唔比人退好似做得過火
真心唔明點解可以厚臉皮到咁做

所以發達

唔係講呢d拎著數,
香港連換貨都唔得

一般商場,大集團點會冇得換貨,退貨就另計

開佢名睇下
唔明點解有錢渣車仲做d咁撚乞兒既行為

香港人真係蝗蟲種

渣車=/=搵得多

搵得少又去學人揸車?
搭地鐵啦窮撚就

其實好多人坐地鐵都唔窮架,發哥你覺得佢窮咩

發哥緊係唔窮啦 佢名下都有幾部車
上有apple唔比香港退貨,下有H&M唔比免費泊車
再之前又有免運費大法, steamR錢大法
香港人真係發明左好多大法
揸車揸到乞衣咁
正路唔係要比返泊車費正價先啱咩
唔比人退好似做得過火

泊車費係商場搞 退款係h&m搞
如果用你個做法 兩邊又要傾點搞 麻煩好多
每日都十零廿單呢d case 而家cut左佢真係恩政

條友被鎖ac又話要告steam
唔退得咪比Gift Card 囉
佢冇心做個兩全其美既方法啫

Between 一日到黑話香港人cheap 果d 好嘔心
大把鬼佬cheap 到仆街

Yes, that's true

香港人真係蝗蟲種

做m記
唔交家用都養得起車啦
入門一手車15萬又有
二手幾萬又有

唔係點解咁多塞車同mk仔開快車
香港揸車咁撚貴 揸得都有啲錢啦
都要貪呢啲小便宜

香港人真係好低質 有咩資格歧視蝗同蝻?

香港人真係蝗蟲種

渣車=/=搵得多

搵得少又去學人揸車?
搭地鐵啦窮撚就

其實好多人坐地鐵都唔窮架,發哥你覺得佢窮咩

有錢可以搭地鐵
但冇錢揸車係咩心態?
充大頭鬼 冇料扮四條

唔係講呢d拎著數,
香港連換貨都唔得

一般商場,大集團點會冇得換貨,退貨就另計

開佢名睇下

講緊係不論大小都可以退換呀
唔退得咪比Gift Card 囉
佢冇心做個兩全其美既方法啫

Between 一日到黑話香港人cheap 果d 好嘔心
大把鬼佬cheap 到仆街

你同北方強國有咩唔同

鬼佬cheap = 你就要跟佢一樣cheap
擺到明R著數仲要比gift card你
香港地做生意真係難
你係咪果d一入係舖頭就問人有無discount既賤種黎
揸車慳果十幾二十蚊 你揸少程車慳既油錢都唔止啦
好撚肉酸 幾十蚊都比唔起學乜撚野人揸車

好撚肉酸 禁大間公司 幾十蚊都唔比人賺下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞