H&M終於出手堵塞免費泊車大法了!!!

122 回覆
404 Like 4 Dislike
其實之前每日大概有幾多張單係拎左泊車優惠而又退貨
呢d 野我真係做唔出
蝗蟲基因
之前實行過啦,比客投訴完咪又係改返

利申 : 舊經理
係得香港人先可以做d咁核突ge野

個做法係外國傳入

有做法又唔一定要做既
唔好混淆視聽 學撚哂啲蝗既諗法
一有衰野就拉埋外國落水
好撚肉酸 幾十蚊都比唔起學乜撚野人揸車
D人心態:
執輸行頭慘過敗家
有錢都會R 著數, 唔R 就係你ON9
唔明點解有錢渣車仲做d咁撚乞兒既行為

香港人真係蝗蟲種

渣車=/=搵得多

搵得少又去學人揸車?
搭地鐵啦窮撚就
香港保障消費者既法例太過時

究竟係你地係想要保障定係想要保障你地不停R著數又唔洗付出
真係唔可以對香港人好
好d 都會俾人濫用 , 正一垃圾

香港人本身就係賤種,想對佢好啲都唔得
叫佢print 多張單得唔得
連登Black Friday 果個post成班人去R人免運費
咁我揸車黎買野,咪一件都無得退?不了
Btw 呃飛拎優惠正仆街
咁我揸車黎買野,咪一件都無得退?不了
Btw 呃飛拎優惠正仆街

要怪就怪拎著數既人
迫人一刀切

香港人真係蝗蟲種

渣車=/=搵得多

搵得少又去學人揸車?
搭地鐵啦窮撚就

其實好多人坐地鐵都唔窮架,發哥你覺得佢窮咩

講緊啲人搵得少又要學人揸車度縮數
鳩唔知搭地鐵既人都有有錢人咩
窮又要揸車多一舊支出又要做啲乞兒行為
以前可以執單 去酒樓要單
而家d商場要人碌卡就唯有去H&M
不過冇試過

香港人真係蝗蟲種

渣車=/=搵得多

搵得少又去學人揸車?
搭地鐵啦窮撚就

其實好多人坐地鐵都唔窮架,發哥你覺得佢窮咩

講緊啲人搵得少又要學人揸車度縮數
鳩唔知搭地鐵既人都有有錢人咩
窮又要揸車多一舊支出又要做啲乞兒行為

邊個話一定窮先r著數
連泊車錢都比唔起
真係唔好渣車
想當年apple有得退貨個陣成班人係咁拎完商場d贈品就退貨,自此之後個個商場d promo都不包括apple store
咩人先會做得出
估唔到大家咁識保護商家既利益, 連登俾我見到既係希望呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞