傳金正恩已赴邊境地道暫避

182 回覆
136 Like 6 Dislike
點解個記者會知道金仔有咩地道?
金仔好野
係咪真係好既決定?侵咁做好可能會令金仔攬住南泡一鑊熟,或者威脅侵會攻撃南泡。

咁主動權係北韓到,南韓係人質,但如果你由尻佢,佢會越來越多武器係手,到時唔止南韓,連日本都會係
又咀炮 真係打9佢先算
支那應該會準備增兵邊境,必要時先搶先一步剷平肥仔,確保北泡唔會成為親美國家,搶先發展北泡經濟
支那應該會準備增兵邊境,必要時先搶先一步剷平肥仔,確保北泡唔會成為親美國家,搶先發展北泡經濟

打左緬甸未?
北韓收皮後繼續係獨立國?
定俾大陸格硬收埋做自己地方?
定係回收成南韓令土?
回收成南韓令土南韓因救援經濟輸出會唔會經歷一段長時間經濟收縮?

金仔收皮後,美帝會唔理,南韓唔想理。支共會扶返個傀儡政權,因為支共想 keep 住北韓做 buffer ,無左北韓,東北會被美帝南韓搞。好似西藏後欄咁成日被印度鬼搞。

西藏根本就係一個獨立嘅國家
係咪真係好既決定?侵咁做好可能會令金仔攬住南泡一鑊熟,或者威脅侵會攻撃南泡。

其實越早打越好,等到佢發展到更具殺傷力既武器就仲死得多人
有無帶埋班女去
留名等 12月19日 /1月9日 推返呢個post上嚟binc

或者bin你呢個comment
定係回收成南韓令土?
回收成南韓令土南韓因救援經濟輸出會唔會經歷一段長時間經濟收縮?

金仔收皮後,美帝會唔理,南韓唔想理。支共會扶返個傀儡政權,因為支共想 keep 住北韓做 buffer ,無左北韓,東北會被美帝南韓搞。好似西藏後欄咁成日被印度鬼搞。

南韓點會唔理?
名義上北韓國土本身係屬於南韓
如果北韓GG, 支那由頭到尾都無權扞渉韓國事務
定係回收成南韓令土?

南韓點會唔理?
名義上北韓國土本身係屬於南韓
如果北韓GG, 支那由頭到尾都無權扞渉韓國事務

咪就係 人地話晒都係同一個民族
喂喂喂
之前唔係好多左膠同低能仔笑鳩侵打咀炮咩

死撚哂去邊
喂喂喂
之前唔係好多左膠同低能仔笑鳩侵打咀炮咩

死撚哂去邊

嘩唔講以為已經打咗
呢三個月北韓就可以真正調整埋技術直射美國
所以美軍十二月唔打一月都打硬

如果打硬就唔使派個什麼聯合國大使去啦
金仔還掂都死啦
射幾下去美日韓玩含球鏟啦

香港走得甩咩
不過打就快,鏟埋強國

香港鬼得閒射你咩
頂多咪射北京
北京
東京
首爾
紐約

射NY做咩……射都射曬最近軍士基地先啦
如果打贏左,侵侵連任機會係唔係大增
呢三個月北韓就可以真正調整埋技術直射美國
所以美軍十二月唔打一月都打硬

如果美軍 係12月/1月 唔打嘅話 你爛賓周 點睇

淨係咒尻人
自己唔撚落注咁幼稚?

你即爛袋比狗屌呀傻西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞