傳金正恩已赴邊境地道暫避

182 回覆
136 Like 6 Dislike
呢三個月北韓就可以真正調整埋技術直射美國
所以美軍十二月唔打一月都打硬
北韓會繼續存在,然後同美國合作打外星人囉
又要威
留名等 12月19日 /1月9日 推返呢個post上嚟binc
金仔還掂都死啦
射幾下去美日韓玩含球鏟啦
金仔還掂都死啦

香港走得甩咩
不過打就快,鏟埋強國
好悶
金仔還掂都死啦

香港走得甩咩
不過打就快,鏟埋強國

香港鬼得閒射你咩
頂多咪射北京
北京
東京
首爾
紐約
伊拉克有大殺傷力武器(無証據)
被打撚柒

北韓試射核彈
仲未郁佢

伊拉克有油真陰公

不過美帝可能已經有幾架潛艇係北韓水底
Standby 射導彈
早年共產黨係金仔身邊放左好多針
真係會玩斬首行動怎計都係搵中國傾好係最簡單

雖然早排金仔清算左好多中共間諜 唔知還有多少未死

係咪3個月都係聽美國老吹,不過而家似足打伊拉克果時咁,係咁吹伊有核武,都似打硬
北韓會繼續存在,然後同美國合作打外星人囉

北泡仲會山寨埋美軍套Nano suit添
早年共產黨係金仔身邊放左好多針
真係會玩斬首行動怎計都係搵中國傾好係最簡單

雖然早排金仔清算左好多中共間諜 唔知還有多少未死

主要係張成澤一派
清無可清 姨媽姑姐死尻哂
渣渣渣渣渣渣渣
講真,如果美國真係打或出手肯撚定之前係唔會出聲啦,依次擺明又係嚇鳩肥仔恩啦!

奧巴馬就係
侵侵唔係陰啲陰啲嗰啲人嚟

上次炸敍利亞咪一樣炸完先講

成日都有連登仔當睇TBB劇咁點評各國政要
「侵侵唔係陰啲陰啲嗰啲人嚟」呢句真係笑能死 唔知真係以為佢同美國總統好熟

你唔好笑人啦
講真,如果美國真係打或出手肯撚定之前係唔會出聲啦,依次擺明又係嚇鳩肥仔恩啦!

奧巴馬就係
侵侵唔係陰啲陰啲嗰啲人嚟

上次炸敍利亞咪一樣炸完先講

成日都有連登仔當睇TBB劇咁點評各國政要
「侵侵唔係陰啲陰啲嗰啲人嚟」呢句真係笑能死 唔知真係以為佢同美國總統好熟

你唔好笑人啦

咁依家去南韓會唔會平啲?
想去滑雪

其實真係自己拎黎
佢學返佢老豆同阿爺咁鳩射日本海咪算囉
而家你威脅到人地本土,本來想隻眼開隻眼閉都唔得啦

佢而家唯一可以做就係學伊朗,用撤走核技術換取國際貿易,不過侵侵最近都取消左伊朗個協議
咁依家去南韓會唔會平啲?
想去滑雪

香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞