東莞失去色情產業三年後 有感而發

367 回覆
508 Like 100 Dislike
溫馨重溫 東莞失去色情產業三年後
https://lihkg.com/thread/129263/page/1

訓唔著睇見上面個po 見沉左開個新 有感而發

見到post入面咁多有經歷之士真係倍感唏噓 當年有幸玩左幾年先比雜種個含家產掃

講番iso,第一去果陣真係好撚震撼...上到去開門成百條女排晒出黎比你任簡,好害秋 連望都有少少絲絲縮縮

睇左有d巴打講泰國 澳門仲有得玩,澳門首先絕對唔係東莞果種iso玩法 純粹垃圾
而泰國就有類似,但時間短 唔係無限q 又無東莞iso咁多招式玩,算半殘版 根本都係廢,仲要唔係個個場有水床 無水床根本唔撚可以叫莞式 叫iso! 叫做頂下癮算(其實都悶...係簡女果度去honey 1之類大浴場叫做場面好睇D有幾十條比你簡咁

至於大陸係東莞收皮之後淨係試過係淡水玩過類似iso既野,都係酒店簡女 女係有亦都多,但貴到核爆,舊時東莞500 600既女 淡水要1100至1400先有類似質素,重點係都係無水床玩,無水床根本唔撚算係iso (水床好多花式玩舊時iso)

講左咁多,搵番d舊相開心share下

花街show(即係一次過擺晒堆女出黎比你地簡) 成個動漫展咁 不過係可以任插cosplay既動漫展,當年印象中好多唔同節目助興,例如玩下行catwalk 你做客有支玫瑰花 睇岩就比條女 帶走上房 120分鍾無限Q 條女會有幾十招侍候你 有d場會條女預先比張卡你簡有咩招唔玩 玩後評分之類 唔明可以dl套 一路向西 睇睇

美寶 當年主場 特點係女質素ok 又夠多款 清純 厚妝 大波微乳高矮肥瘦咩柒都有
(後期可能出名左太多客都少左去)

k場表演

舊時上去玩真係好皇帝feel....有間野係走廊簡女幾十條一字排開兩行 問我地咩要求,之後我地細細聲話我fd想要識廣東話既,個死人經理即時勁7大聲叫出黎話:誰懂普通話!?成條走廊D女一半係咁揮晒手 好似操兵咁

又記得有次iso 入左房簡女,條經理帶女入黎介紹,一路渣波一路指著條女話佢地邊度邊度黎 特別好屌呀! 佢就越講越開心 班女就笑笑口無乜野咁 但攪到我地勁撚唔好意思

順便一問 而家東莞仲有冇野玩 太耐無上去
有d野已經返唔到轉頭
Lm
淡水邊到有得玩,跪求
仲有冇多圖
時不與我
做雞無樣睇
未出黎玩, dg已經沒落
好彩當年無跟朋友/同事去
睇完post覺得去咗一定會沉船
我差一兩年,屌,遲少少清檔我就有機會
想識廣東話
但問誰懂普通話
天堂沒落
大家都老了
想識廣東話
但問誰懂普通話

笑左
這就是連登
more
當時sn iso真係好痴線

女神級都係600 - 800 玩雙鐘 iso

獨立豪華房侍浴一條龍
隔離post 有人話未玩過3P

其實去到東莞你只要俾多少少$就有得玩
屌 淡水有得玩?
台灣淡水?
舊時咩價錢
唉 屌 果陣就讀緊書
無乜錢 見到個個禮拜都有團
前幾年先第一次去唱仁k
洗左2k幾 有d貴驚沉船無再去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞