召集所有鍾意K-ON!輕音少女嘅面孔#15

1001 回覆
48 Like 4 Dislike
roger roger
當初睇果陣都有少少覺得第二季有D長,但係到收尾真係好感動 。如果而家比多十季我都唔會嫌長

最後一集無飛
唔錯
但如果二期做13好似好好多
咁又會太急喎

D 日常都唔影響主線
巴打一開始睇kon係抱住咩期待

無咩期望
但係睇完第一季
之後即睇第二季就覺得好怪
其實有冇諗過有日常先至昇華咗個ending

呢個真 我覺得太短嘅話可能會冇咁感動添

最後一集無飛
唔錯
但如果二期做13好似好好多
咁又會太急喎

D 日常都唔影響主線

無咩期望
但係睇完第一季

整係睇你地講已經好滾動

要d日常先更加帶出梓貓係天使

班房live yui 特登轉頭對梓貓唱真係好深刻
就黎要開新post
同長短無關係
長:Clannad 50集
短:那朵花 11集
都係喊到仆街
唔關事成個故事根本就係講佢哋之後會冇左高中生嘅日常,啲日常係build up
反而覺得clannad嘅日常over左
我覺得呢d睇法同你入坑時間有d關係
我都幾肯定如果唔係入坑初期睇會無咁中意k on
對我黎講,k on已經好完美
(如果有埋第三季

多謝自己有睇依套動漫
clannad睇完第一集好悶冇睇

無咩期望
但係睇完第一季

同長短無關係
長:Clannad 50集
短:那朵花 11集
都係喊到仆街
唔關事成個故事根本就係講佢哋之後會冇左高中生嘅日常,啲日常係build up
反而覺得clannad嘅日常over左
我覺得呢d睇法同你入坑時間有d關係
我都幾肯定如果唔係入坑初期睇會無咁中意k on

我覺得k-on呢個長度已經好完美
就算入左坑好耐我都係好鍾意睇日常番 呢啲野各有各好啫
中三尾睇 算係入坑作 呢套之後先開始搵非長篇番睇
每日放學食野就睇一集
真係陪住你過日子咁 完果下極唔捨得
睇完岩岩好就到高中 對自己心態帶黎左唔少正面影響
剛剛睇完劇場版
我覺得好好睇
可能我唔太鍾意睇日常啦
節奏明快o岩我d
我會覺得一期=劇場版>二期
兩年前先睇動畫
最鐘意日常
見你地講起clannad就有少少眼濕濕
佢日常做咁長都係麻枝准條仆街想觀眾可以投入去個角色
之後就突然嚟料
不過那朵花真係無咩感覺
啱啱睇完f/ap
我好似見到我自己咁
元帥
睇咁多套日常番最鍾意k on 依種
覺得最接近真實 同時又有d動畫賣萌元素
第一季番外個集 頭半集除左wifi個個都好抑鬱 後半溫馨返個反差好正
不過唔係講笑…
點解大家係到屌f/ap作畫差又唔肯欣賞吓佢其他地方
其實好似阿塔死個幕其實真係可以過得去 不得了
仲有佢d靜態作畫都唔錯(由其是我老婆貞徳)
見你地講起clannad就有少少眼濕濕
佢日常做咁長都係麻枝准條仆街想觀眾可以投入去個角色
之後就突然嚟料
不過那朵花真係無咩感覺

Metoo
又爆po 記住留返個位俾入前巴
開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞