召集所有鍾意K-ON!輕音少女嘅面孔#15

1001 回覆
48 Like 4 Dislike
>HAVING TASTE THIS SHIT
d日常劇情日常到 未到最後幾集都唔似會完 一切好似會永遠繼續落去咁
之後學園祭呀畢業嗰d先嚟得感動
不過係有d長 第一季十幾集講兩年 第二季廿幾集剩係講收尾一年
當初睇果陣都有少少覺得第二季有D長,但係到收尾真係好感動 。如果而家比多十季我都唔會嫌長
唔搶大家老婆
不過二期真係好慢
睇到係咁飛
d日常劇情日常到 未到最後幾集都唔似會完 一切好似會永遠繼續落去咁
不過係有d長 第一季十幾集講兩年 第二季廿幾集剩係講收尾一年
當初睇果陣都有少少覺得第二季有D長,但係到收尾真係好感動 。如果而家比多十季我都唔會嫌長

最後一集無飛
唔錯
但如果二期做13好似好好多
日笠唱歌真係幾好
可惜紅唔起
要繼續接d 崩壞角色
我覺得3年每日做一集都唔嫌多
搞笑藝人做返老本行姐
咁又會太急喎
唔搶大家老婆
不過二期真係好慢
睇到係咁飛

最後一集無飛
唔錯
咁又會太急喎

D 日常都唔影響主線
日笠唱歌真係幾好
可惜紅唔起
要繼續接d 崩壞角色
搞笑藝人做返老本行姐

第一次聽日笠唱歌係巨人一期首ed
依家聽返佢唱けいおん d 歌發覺算係歌藝最成熟o個個
剩係主線 13集做得晒三年啦
開學->入部->買結他->學園祭->
梓喵加入->唯病咗->第二次學園祭->
第三年->訓學校->第三次學園祭->整錄音帶->畢業
一季搞掂
當年入宅作就係K-ON
宅到呢刻都係最鍾意睇日常
日常先好睇
巴打一開始睇kon係抱住咩期待
唔搶大家老婆
不過二期真係好慢
睇到係咁飛

最後一集無飛
唔錯
咁又會太急喎

D 日常都唔影響主線
巴打一開始睇kon係抱住咩期待

無咩期望
但係睇完第一季
之後即睇第二季就覺得好怪
其實有冇諗過有日常先至昇華咗個ending
by the way我今日買嘅除咗係護身符就係h漫所以唔方便post上嚟

唔通連個天都唔鍾意我
個人睇法唔好見怪
我都係繼續loop dont say crazy
我初初第一次睇 見到梓喵加入都覺得好奇怪 唔鍾意佢 後尾...
我好鐘意佢地招新學妹果段情節

我聽日會行依一段,有冇咩好西推介
o個段係幾好笑
扮暈
直接去食xxx西陣
因為你要入去影相

去comiket la巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞