[就黎變回帶]有無人仲記得Fufu Ying

191 回覆
86 Like 44 Dislike
我愛褲褲
我愛褲褲

頂我諗起著褲城
https://avgle.com/video/655/港女騎-fufu-ying

諗太多,佢波冇咁大

上面先講完
由佢初中好pure好true
睇到佢cos穹妹喺高登一炮而紅
到而家去到英國風塵味好重
不過佢五官真係好靚 好想俾佢一路鬧一路踩住

14歲破撚咗叫True
你贏
佢個Facebook成日都post鹹濕野
仲成日 tag一個男仔
https://avgle.com/video/655/港女騎-fufu-ying

乳細有時頗大 好難觸摸呀
同佢ig d相做對比,著身Tee 好似都有依個size

有著衫可以攝pad既姐
由佢初中好pure好true
睇到佢cos穹妹喺高登一炮而紅
到而家去到英國風塵味好重
不過佢五官真係好靚 好想俾佢一路鬧一路踩住

14歲破撚咗叫True
你贏

有無detail
佢個Facebook成日都post鹹濕野
仲成日 tag一個男仔

無add佢fb唔知
呼呼g

啲毒撚真係好恐怖轉style都唔得咁
返去丁卡通片拉
同佢讀緊同一間u
同佢同檯食過一次嘢
真心正到仆街
可惜唔同系
佢成日落club跳舞

IG都成日見佢po相/story落club

有無咩特別野爆

特別嘢我都唔係好知喎
不過我啲fd佢個人都幾open下
有個現充fd同我講佢跳舞嗰陣成個人攬落佢度又kiss 好撚jealous
不過正常去得club都咁玩㗎啦 係我毒撚啫
琴晚原本有得去library J佢 (我個fd話一齊温書喎) 但係自己毒撚唔敢去

你的朋友
其實好多女COSER都好爛口好濫,根本就係MK妹,係D毒撚以為玩COSPLAY既女仔好PURE 好TRUE

PTGF、私影賣春,呢D唔少,唔係都好難維皮。

當然我唔否認有D真係為興趣,正正經經打份工去買料整衫,但係D 樣就比較 ER... 中等

一向都知呢一行好雜好亂

依個圈出幾多cosplay雞私影雞厹攝
中學見左好多年
支持fufuying
其實好多女COSER都好爛口好濫,根本就係MK妹,係D毒撚以為玩COSPLAY既女仔好PURE 好TRUE

PTGF、私影賣春,呢D唔少,唔係都好難維皮。

當然我唔否認有D真係為興趣,正正經經打份工去買料整衫,但係D 樣就比較 ER... 中等

一向都知呢一行好雜好亂

依個圈出幾多cosplay雞私影雞厹攝

經常有po講呢D
但仍然好多人以為呢行幾美好識好多人
殊不知最撚小圈子就係呢行
同佢讀緊同一間u
同佢同檯食過一次嘢
真心正到仆街
可惜唔同系
佢成日落club跳舞

有無咩特別野爆

特別嘢我都唔係好知喎
有個現充fd同我講佢跳舞嗰陣成個人攬落佢度又kiss 好撚jealous
琴晚原本有得去library J佢 (我個fd話一齊温書喎) 但係自己毒撚唔敢去

你的朋友

巴打去馬睇下佢咩料啦,支持你
同佢讀緊同一間u
同佢同檯食過一次嘢
真心正到仆街
可惜唔同系
佢成日落club跳舞

有無咩特別野爆

特別嘢我都唔係好知喎

你的朋友

巴打去馬睇下佢咩料啦,支持你

巴打玩完fufu記得拍返條真。港女騎返嚟益巴打
佢好似冇做雞 佢有錢女

但係周街玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞