[就黎變回帶]有無人仲記得Fufu Ying

191 回覆
86 Like 44 Dislike
仲有無d新圖呀,舊個d j到悶晒

佢IG圖都唔係多
而且好多都好重MK/撈味

FB都有cosplay相,但好少
今晚放工番去po多少少先
啲閃卡多到

兄弟

我倒係第一次聽佢有閃卡
同佢讀緊同一間u
同佢同檯食過一次嘢
真心正到仆街
可惜唔同系
佢成日落club跳舞
同佢讀緊同一間u
同佢同檯食過一次嘢
真心正到仆街
可惜唔同系
佢成日落club跳舞

IG都成日見佢po相/story落club

有無咩特別野爆
同佢讀緊同一間u
同佢同檯食過一次嘢
真心正到仆街
可惜唔同系
佢成日落club跳舞

有無咩特別野爆

特別嘢我都唔係好知喎
不過我啲fd佢個人都幾open下
有個現充fd同我講佢跳舞嗰陣成個人攬落佢度又kiss 好撚jealous
不過正常去得club都咁玩㗎啦 係我毒撚啫
琴晚原本有得去library J佢 (我個fd話一齊温書喎) 但係自己毒撚唔敢去
愈大愈醜,同妙麗一撚樣
愈大愈醜,同妙麗一撚樣

回左少少塘不過仲係幾正
有冇人知佢同條仔散左未?見佢冇del相但都冇新相
同佢讀緊同一間u
同佢同檯食過一次嘢
真心正到仆街
可惜唔同系
佢成日落club跳舞

有無咩特別野爆

特別嘢我都唔係好知喎
有個現充fd同我講佢跳舞嗰陣成個人攬落佢度又kiss 好撚jealous
琴晚原本有得去library J佢 (我個fd話一齊温書喎) 但係自己毒撚唔敢去

正常,係外國就係咁玩
愈大愈醜,同妙麗一撚樣

回左少少塘不過仲係幾正

兩種風味
都J得過既
有時覺得d cosplay女都幾慘
一邊扮nice一邊內心咒罵d毒撚
比起以前低質左 只能成回憶
同佢讀緊同一間u
同佢同檯食過一次嘢
真心正到仆街
可惜唔同系
佢成日落club跳舞

有無咩特別野爆

特別嘢我都唔係好知喎

正常,係外國就係咁玩

cosplay女求純情impossible

cosplay圈真亂是常識吧
有時覺得d cosplay女都幾慘
一邊扮nice一邊內心咒罵d毒撚

fufu好似好爛口

見過佢出D爛口post

其實應該唔少coser都係
只係平日要塑造個清純女神形象
有冇人知佢同條仔散左未?見佢冇del相但都冇新相

有新仔

佢之前定宜家條仔係個邊讀書既同學?
好似都係香港人
肉便器 用完就掉架啦
大把mk過英國讀
初中果陣靚,但愈大愈唔靚
利:約過佢出街
其實好多女COSER都好爛口好濫,根本就係MK妹,係D毒撚以為玩COSPLAY既女仔好PURE 好TRUE

PTGF、私影賣春,呢D唔少,唔係都好難維皮。

當然我唔否認有D真係為興趣,正正經經打份工去買料整衫,但係D 樣就比較 ER... 中等
其實好多女COSER都好爛口好濫,根本就係MK妹,係D毒撚以為玩COSPLAY既女仔好PURE 好TRUE

PTGF、私影賣春,呢D唔少,唔係都好難維皮。

當然我唔否認有D真係為興趣,正正經經打份工去買料整衫,但係D 樣就比較 ER... 中等

一向都知呢一行好雜好亂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞