我正垃圾 拎晒老豆d退休金去買騰訊升 我唔死都冇撚用

201 回覆
33 Like 376 Dislike
要改都唔係用一通改啦
邊撚個會千幾萬貨用一通

一睇, 頭10名果D全部過千萬

pish

樓主洗定屎忽

甘我系咪嬴好多錢阿87連登毒撚樓主

屌你老母死文盲

傻仔
樓主驚到潛水
你地咪on9啦 改少少野就坐監 咁大把人都坐晒監啦白痴

米系......-.-

係你老母
你地咪on9啦 改少少野就坐監 咁大把人都坐晒監啦白痴

米系......-.-

系你老母
唔好推啦
報警擾亂市場秩序
on9
仲買
今年8,9月都知佢咩事,300升到去400
on9
仲買
今年8,9月都知佢咩事,300升到去400

學人玩膠點知玩出屎
原來真係有人報警 不過唔係報我造市 係怕我有自殺傾向
警方已經約左社工後日同我見面 多謝大家關心
原來真係有人報警 不過唔係報我造市 係怕我有自殺傾向
警方已經約左社工後日同我見面 多謝大家關心

收皮啦垃圾假膠
細路仔夠鐘飲奶啦
161.

有犯罪或不誠實意圖而取用電腦

(1)

任何人有下述意圖或目的而取用電腦 ——

(a)

意圖犯罪(不論是在取用電腦的同時或在日後任何時間);

(b)

不誠實地意圖欺騙(不論是在取用電腦的同時或在日後任何時間);

(c)

目的在於使其本人或他人不誠實地獲益(不論是在取用電腦的同時或在日後任何時間);或

(d)

不誠實地意圖導致他人蒙受損失(不論是在取用電腦的同時或在日後任何時間),

即屬犯罪,一經循公訴程序定罪,可處監禁5年。

(2)

就第(1)款而言,

獲益 (gain)及損失 (loss)的適用範圍須解釋作不單擴及金錢或其他財產上的獲益或損失,亦擴及屬暫時性或永久性的任何該等獲益或損失;而且 ——

(a)

獲益 (gain) 包括保有已有之物的獲益,以及取得未有之物的獲益;及

(b)

損失 (loss) 包括沒有取得可得之物的損失,以及失去已有之物的損失。

有野留返同官講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞