[Web][203]尼奧寵物Neopets! 尼臭劇情活動開始

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
今日連中兩粒condom莓+粉紅莓+之後幾粒魚莓 950分
前幾日一開始中aquaberry之後即刻撞樹
其實唔難
日日都唔得閒玩尼臭
岩岩入返之前個ac
想問下點解d名全部都顯示??????
股票行係咪冇左??
依家冇左其他語言既翻譯 所以就?
股票行仲喺到 不過暫時壞壞地 要自己打number買
買唔到,佢係咁話15p
痴線,之前d股票跌左70%
不嬲要最少15np既股票先買到 每日最多1000股

其實係咪真係上到30蚊
你要靜候 再靜候
75先賣
75? 呢到所有股之前都未上過75
我全部紅字
我60先賣
話說尋日我send分話check我個分入最高分 點解一去無回頭
我碰碰車尋日撞手神去到第三高分佢無比np我同無比個分我
蕉仔係咪有每月PC?

嚟緊返full time就有有人請嘅話
Attention all! As of May 15th, we will be switching support systems. This means the tickets currently in our system will no longer be available to us. We apologies [sic] for the inconvenience, we are working to make this transition as smooth as possible but if anything changes we will let you know. We thank you and appreciate your patience during this time.

等睇
接受現實
留到比個曾孫都未75
蕉仲未accept我NF request
是咪唔想同me做fd
要定期進貢
佢都未accept我
我發現尼奧世界都真係幾多好人
我頭先問人同佢trade nc item
我話我係第一次
之後佢直接話送件野比我
好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞