[Web][203]尼奧寵物Neopets! 尼臭劇情活動開始

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
這些機會
就是我的
I have no magic of my own to reward you with, so I'm asking for help from another faerie.
Rainbow Fountain Faerie, come and bestow your blessing upon this Neopian! I cannot abide a debt that is not paid.

She will allow you to take a dip in the Rainbow Fountain!

已齊4個要諗theme color了
一個尼奧好友都冇
有冇人肯加我
我啲朋友個個都冇玩過
The Fountain Faerie glides up to you. "Hullo. I don't suppose you'd find me Moehog Flapper Dress? It's ever so important."

好耐冇玩
想問下而家np係咪變咗垃圾?
因為見到多咗樣nc (好似係可以換真錢?)
NC換NC item就得
換真錢小心被封

其實有門路同唔怕被封的話
NP items都可以賣俾人換真錢
當然要夠high end 同稀有先有人買
明白了
而家np要有幾多先算係有錢佬?
淨係知below 3000先算窮
np多到擺滿bank hand同shop
即係有幾多?
2147483647 bank
2147483647 hand
2147483647 shop
You have completed a quest for a Grey Faerie.

I have no magic of my own to reward you with, so I'm asking for help from another faerie.
Rainbow Fountain Faerie, come and bestow your blessing upon this Neopian! I cannot abide a debt that is not paid.

She will allow you to take a dip in the Rainbow Fountain!

屌 又黎
點解會咁
可唔可以教我?
我意思係你點樣賺到咁多? 可唔可以教我賺?
邊個話我有錢
我每晚喺搖錢樹執垃圾食
痴線
仲諗住叫你送幾M俾我
最後一步,就係等,等咩野?等天災。你最後需要既係一個機會,一有大型天災係精靈仙境發生,你捐會副身家上去,然後係搖錢樹執垃圾比尼奧世界傳媒影到,舉世讚美你,1年內就做財主。
做財主後你有得選舉尼奧世界既城主,選自己,呢個時候唔好忘記你當初留低既47蚊+4蚊,去搵弗蘭克斯洛斯博士,佢係科硫墩前朝唯一未死既大佬,你拎呢52蚊出黎話係你全副身家,佢會深受感動,重拾宇宙太空站當年毀滅所有的尼奧寵物和尼奧世界既激情,結果拉佢自己既軍隊幫拖投你,以佢既影響你你足到被委任為尼奧世界既城主同太空站站長,去到呢步,去到呢步,唔洗再講啦...

巴打比人影到未
最近競技場打到好多魔符石拎去賣
宜家將每日game或者抽獎既錢去鋪頭買嘢 盡量唔好買玩具要買消耗品 (書 藥水 食物)然後拎去賣
其實好多玩到發大達其實係靠賣嘢 打機其次
五球以上或者有狂妄龍 或者有皇族等貴價顏色
特雷蛋已經就跌穿100K 狂妄藥水係平咗不過都高特雷好多

宜家鋪頭大把人球球聲咁洗 999999NP買到好多種藥水同畫筆
想當年海盜畫筆要10球 今日響孤兒院見到海盜寵 仲有開心魚同實驗室顏色奇扣
old seafood
我衝極都衝唔到上10M
有冇賺大錢教學?
已經每日都買股票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞