[Switch] Splatoon 2 [39] Ranking新mode出得未

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我仲未訓,好唔好打返一兩場先

都係算

場場都有人練狙 on9
我仲未訓,好唔好打返一兩場先

都係算

打埋佢啦, 今次易左好多

檸檬雞果次就話棄姐, 果次打到50 停左 贏唔夠5舖, 仲要次次等到timeout 3場先開到波
話說我抽中左兩個人速,第三粒係唔係用碎片上會安全啲

去搵炸蝦食人速機率上升,炸蝦完都唔出,先用碎片用

係唔係我用20件頭身腳爭一鋪就升既裝飲人速氣水就可以高機率抽到60次人速

裝備係你入手/洗裝一刻已經決定好入面咩黎
所以係0

體感你飲個一刻身上個三件都有少少效果
應該只係個三件
而且個所謂高機率都係得30%一格左右
姐係一樣2.7%

即係應該先升晒所有裝, 再飲氣水瘋狂洗裝?
話說我抽中左兩個人速,第三粒係唔係用碎片上會安全啲

去搵炸蝦食人速機率上升,炸蝦完都唔出,先用碎片用

係唔係我用20件頭身腳爭一鋪就升既裝飲人速氣水就可以高機率抽到60次人速

裝備係你入手/洗裝一刻已經決定好入面咩黎
所以係0

體感你飲個一刻身上個三件都有少少效果
應該只係個三件
而且個所謂高機率都係得30%一格左右
姐係一樣2.7%

即係應該先升晒所有裝, 再飲氣水瘋狂洗裝?

食水有額外經 我點都水 水住升

收工 
仲有冇香芋色巴打打緊

12/99

金毛巴打一陣,仲快過我打左成晚

收工 

尋晚打到10%電左右我自己都冇電訓著埋
今朝起身畀Home話冇電唔畀我開機
一插電原來重係sleep緊隻game重開住
app上面,殺人次數括住入面個數字點解
LM

圖鑑兄,打成點
app上面,殺人次數括住入面個數字點解

assist

例如你射咗條友一下之後佢畀隊友打死, 你加assist
你開金身嗰陣隊友殺人都會加

圖鑑兄,打成點

43/99一陣打埋佢

圖鑑兄,打成點

43/99一陣打埋佢

技術差打fest真係比人屌打到出街

圖鑑兄,打成點

43/99一陣打埋佢

不要再說了

圖鑑兄,打成點

43/99一陣打埋佢

不要再說了

又係太勇武比人屌打
連輸六場先打到一場
點解圖鑪D墨係灰色既
連輸六場先打到一場

Same
連輸六場先打到一場

Same

圖鑪又話自已廢都打到1800分
連輸六場先打到一場

Same

圖鑪又話自已廢都打到1800分

靠隊友
點解圖鑪D墨係灰色既

你係咪好似我之前咁開咗色盲mode唔記得
點解圖鑪D墨係灰色既

而家係唔係一定要4排先可以一齊玩?
點解圖鑪D墨係灰色既

見人開大技記得走呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞