[Switch] Splatoon 2 [39] Ranking新mode出得未

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
好似好衰咁,懶低左金毛

下次啦 我load左幾分鐘仲睇緊兩條女up緊

又衫又槍又fes 屌你我好似坐左十年番黎咁

金毛揀邊面
我見花巴向前游但又可以掉炸彈向后 係點做到

視角問題?
不過佢支大炮真係好勁

體感轉身Fing 再望前
真係要開始練下體感,打到250%已經好難控

好勁 練下先

好勁 練下先

你地體感係TV mode定係手提都係
真係要開始練下體感,打到250%已經好難控

唔用體感都咁勁 用左仲得了

好勁 練下先

手提我會變AB水平

好勁 練下先

我TV 手提弱一半 唔開體感直頭on99 唔知做緊乜
砲台關係送分 好難輸

好勁 練下先

見到佢準備咬即刻扭啱角度同時掉埋粒炸跟住歸位
我自己覺得最好揀好一個靈敏度長用(有人玩狙會用唔同靈敏度)
砲台關係送分 好難輸

分數多少 / 運春多少 完場報酬分數有冇分別?
砲台關係送分 好難輸

1000粒橙=1粒黃
咁夜仲有冇人玩?岩岩公司食完飯
求下你地唔好未控場就走去對家重生點,冇好結果架 知唔知打得幾撚辛苦
砲台關係送分 好難輸

計team 愈高分 跟你個倍率 p愈多
詳細算式唔寫喇

我意思係有砲台出現等於果wave包贏

好勁 練下先

我TV 手提弱一半 唔開體感直頭on99 唔知做緊乜

我覺得講習慣
因為我用手提mode玩,加上隻手唔定
成日要禁Y制都幾麻煩,所以第一日玩就無用體感

係狙果時有啲慢

好勁 練下先

手提我會變AB水平

如果有個制禁住可以開體感,放手就關左佢幾好
砲台關係送分 好難輸

計team 愈高分 跟你個倍率 p愈多
詳細算式唔寫喇

我意思係有砲台出現等於果wave包贏

花巴用炮台咁勁
我發現我唔太識用枝大炮打飯盒

https://streamable.com/hm64q

https://streamable.com/dgz2a

喺handheld mode做嘅
handheld體感最大問題係開盡都好難扭180
今日玩邊隊好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞