[推到完場] 9:30 德古拉伯爵 : 血魔降生

163 回覆
2 Like 0 Dislike

同迷城有關 ?

原本都係同一宇宙觀 點知比人踢出局

痴線 呢個宇宙觀開得咁靚
完全可以接到落迷城 點解要踢

我都想知

收視冇想像中好就踢
環球正低能

環球根本on9
睇下佢而家個dark universe 搞到成舊屎
以為搵哂荷里活最紅嗰班就掂
點知仲衰

搵荷里活最紅嗰班仲難玩universe
片酬一定貴到傻

無錯
你睇Marvel 嗰班
全部未拍之前都係不知名演員
而家MCU咪一樣咁掂

勁片捧起明星先正路

同迷城有關 ?

我都想知

收視冇想像中好就踢
環球正低能

環球根本on9
睇下佢而家個dark universe 搞到成舊屎
以為搵哂荷里活最紅嗰班就掂
點知仲衰

搵荷里活最紅嗰班仲難玩universe
片酬一定貴到傻

無錯
你睇Marvel 嗰班
全部未拍之前都係不知名演員
而家MCU咪一樣咁掂

勁片捧明星先正路
mummy 差唔代表呢套唔差囉

不過不失啦,好差咩

呢套一定好撚過mummy
雖然唔算好好睇,但起碼係對題,10年打後冇任何一套吸血鬼電影係對題

What we do in shadow都幾正 偽紀錄笑片 另類對題
LXG 比較豐富

我都想知

收視冇想像中好就踢
環球正低能

咁理應踢埋迷城啦
而家迷城一開始就話呢個世界已經有好多非人生物
講到好似已經發生好耐咁 但係班觀眾又唔知係乜
就連羅素高爾都係非人

係...佢做到好核突, D觀眾諗住入去睇迷城, 完全唔知咩係dark universe
套戲更加無詳細講咩係dark universe, 拎黎做開頭完全唔合格

人地marvel 用ironman開得幾好

其實德古拉算唔錯㗎喇做開頭
喺都要打落黑歷史

一路都講緊呢個做開頭唔差 接到去現代
班觀眾自然知道有下集 好啦我當你唔拍續集住
呢套迷城搵佢客串下 咁啊班觀眾自然知兩個故事有關係啦
咁樣咪得囉 做乜要踢姐
LXG 比較豐富

呢套正
LXG 比較豐富

呢套正

咪又係冇下文
LXG 比較豐富

呢套正

咪又係冇下文

呢套堅正 不過呢套有個好大問題就係如果你唔識入面班人 真係好難投入去睇
LXG 比較豐富

呢套正

咪又係冇下文

D人物都好經典,好難唔識(70、80後
LXG 比較豐富

呢套正

咪又係冇下文

D人物都好經典,好難唔識(70、80後

原作Alan Moore 吐哂血喎,重要加個湯姆歷險記個主角入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞