[推到完場] 9:30 德古拉伯爵 : 血魔降生

163 回覆
2 Like 0 Dislike
開定先
未睇過
Beautiful...
應該有續集
當時有入戲院睇
說好的咩dark universe
講起dark universe果套盜墓迷城用返盜墓迷城既名 但大部分人睇完都唔知你係拍緊dark universe,結果個個用左睇盜墓迷城既期望去睇套戲
最緊要之前拍左果套吸血鬼 德古拉完全無左回事.....
起碼客串下都好...
應該有續集

等左好多年...
應該有續集

等左好多年...

Dark Universe等緊執喇
有狂野時速6個奸角做
應該ok ge
好睇?未睇過
做la
應該有續集

等左好多年...

Dark Universe冇呢套份
呢套野還可以啦`
唔講仲以為睇緊哈比人
留名
應該有續集

等左好多年...

之前環球諗住用佢當Dark Universe第一炮, 但係冇想像中咁收得, 咪打咗佢入黑歷史, 由盜墓迷城做第一集
依家雖然盜墓迷城仆直, 嚟緊好似仲有科學怪人
第二集應該有排等

仲有啱啱搵到外國網站講Dark Universe
http://www.denofgeek.com/us/movies/universal-monsters/255097/complete-upcoming-dark-universe-monsters-movie-schedule
https://www.theverge.com/2017/11/8/16610248/universal-dark-universe-monsterverse-alex-kurtzman-chris-morgan
唔知有幾多係吹水
應該有續集

等左好多年...

Dark Universe冇呢套份

唔收得就當黑歷史
Sarah Gadon係套戲入面超靚女
真係仙氣十足
超有女神FEEL
真係仙氣十足
超有女神FEEL

以前D 貴族衫真係好正,對奶就倒咁
真係仙氣十足
超有女神FEEL

唔記得PO圖
各位巴打唔好搵小弟老母

真係仙氣十足
超有女神FEEL

條女真係好撚索呀!!! 好想扯開佢件衫,兩隻手大大吸手狂搾佢對大波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條巨撚入佢個口度!!!頂佢吊鐘!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野屌落佢個淫閪度!!! 之後插完屎窿!!!!再插佢個口迫佢食返自己o的屎!!! 屌緊佢個口時,用三條手指插入佢個閪度係咁了!!! 最後插到個閪最盡射精!!一定要搞大佢個肚!!!
真係仙氣十足
超有女神FEEL

條女真係好撚索呀!!! 好想扯開佢件衫,兩隻手大大吸手狂搾佢對大波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條巨撚入佢個口度!!!頂佢吊鐘!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野屌落佢個淫閪度!!! 之後插完屎窿!!!!再插佢個口迫佢食返自己o的屎!!! 屌緊佢個口時,用三條手指插入佢個閪度係咁了!!! 最後插到個閪最盡射精!!一定要搞大佢個肚!!!

咁淫架你

我都想
之後打仗好爽
其實都算唔錯啊
起碼好睇過盜墓迷城先
當年打算以呢套開拓dark universe
跟著又嫌呢套垃圾所以將佢打入黑歷史
結果最後岀咗套更垃圾嘅盜墓迷城
真係仙氣十足
超有女神FEEL

咁淫架你

我都想

你就想
睇下我個名
條脷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞