[League of Legends][142] 馬仔回鄉探親

1001 回覆
0 Like 14 Dislike
有無買左700 GE傻鳩

股joy啦

新年唔升返上黎就要跳樓啦
唔玩啦比返D錢我牙
#司徒奈奈
唔玩啦比返D錢我牙

唔玩啦比返D錢我牙

跌多D先有得入貨架MA
手頭上無貨
#司徒奈奈

唔好再攻擊我OK?
#7ss
#窮撚玩股
沒貨係手 前排等錢洗放晒
係得迫貴園蝕左d
係得迫貴園蝕左d

#LOONA
#waaa
#LOONA

#不了
食雞加加
食雞加加

話事減減
話事減減

柒話話
#牛奶
係得迫貴園蝕左d

股joy 必勝法 人棄我取
【再負荊請罪】全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告
是咁的,2016年年尾,我因為忽略會員對手機程式o既需求,做o左一個不明智o既決定,加上一直未有好好回應會員平日訴求,最終令唔少會員不滿。事件並唔單單影響我,亦影響一直以來熱愛高登o既每一名網民,為此再向各位表示衷心歉意。

或者有巴打會講,寫好隻app自然會有人回家。我唔否認自己曾經都抱過呢種僥倖心態,但沉思過後,我明白其實只係寫好一隻app並不足夠,要為高登會員做o既事情實在太多,包括提升網速同改善伺服器穩定、維護自由o既討論空間、鼓勵會員參與創作及討論等。因為,高登最珍貴o既係每一位會員,所以落足心力滿足會員訴求係高登o既首要任務。

新app希望係一個好o既開始,為o左令會員能感受我o既誠意,我在此宣佈,使用新app o既會員,登入後將可永久免睇廣告。

當然,新app上架後高登管理團隊唔會因此鬆懈,我o地明白接下來o既日子先係關鍵,要做一個令大家暢所欲言﹑上得自在o既討論區,除o左值得信賴o既團隊,亦十分依賴各位會員積極反映,在此感激每一個o係封測期間為新app回報問題及提出建議o既會員,希望新app上架後各位繼續多加提點。

最後,我想對多年來喜歡過高登o既每一位朋友講:「無盡感激,多謝。」
如果大家覺得新app幾好用,煩請到App Store同Google Play留個正皮。

iOS版下載點:(由於新app剛上架,App Store搜尋器尚未有相關搜索結果,請按以下連結下載。)
https://itunes.apple.com/us/app/keynote/id1315541278?mt=8

Android版下載點:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alivemedia.hkgrn

HKG簡介
高登全新官方app HKG正式登陸iOS及Android平台,採用嶄新用戶介面設計,並支援多款主題顯示風格,致力為各位巴絲打提供全面的使用體驗,功能包括:

-瀏覽貼文、轉台、跳頁、登入及F5「重新整理」
-發布貼文及回覆(支援儲存草稿與預覽)
-通知(熱門貼文/新回覆/PM)
-三款標題列表顯示風格(圖文混合/純文字/純圖片顯示)
-標題列表顯示方式(正常/節省空間)
-四款顏色主題
-可調整標題與內文字體大小
-閱讀及發送PM
-內建瀏覽器
-自動下載圖片(可選永遠/永不/只限使用WIFI時)
-隱藏/取消隱藏貼文
-封鎖/解鎖用戶
-搜尋貼文及作者
-留名、回帶、起底
-圖片庫
-正/負評
-假標題模式
-無痕模式

回家先 連登d新會然連賣咸碟做黨主席潮文都唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞