[Melody] BTOB討論區 [1] My life is incomplete, it's missing you

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
原來BTOB 既香港後援會都譯得幾有效率咁快就有中字
佢啲ig post定相關新聞都repost得好快 好正
湖原line
呢個又係BTOB係頒獎禮嘅經典場面之一
仲有咩經典場面?入坑幾個月淨係知波浪手 一個轉一個
拎ost獎徐恩光得獎感言都好膠
仲有千手觀音同將個獎傳落去
最正都係佢地啲紅毯pose
自己覺得係經典而手上有圖嘅有呢啲

人地一排企住講得獎感言 BTOB用千手觀音企法 仲要係咁伸個頭出嚟

前一個獎宣布咗係女團拎 但播咗BTOB嘅歌 變咗放送事故 之前個奬真係宣布BTOB拎嗰時 佢地個個都扮到勁驚訝

呢次主辦方安排企位有問題 歌手會擋住MC出嚟 鎰勳發現咗就用呢個方法歡迎MC

呢啲基本野啦

仲有佢地有時啲感言由大哥二哥講完正經版本之後 其他人會一人一句講落去 鎰勳幾乎次次都係「부자돼세요」 Peniel就係Happy New Year
呢張紅地氈真係世界級
我鍾意人形扇同創世紀
頂乜原來咁正
今晚搵返啲片睇先
鎰勳同peniel 歡迎嗰下好有默契 同埋放送事故個浮誇演技真係
頒獎禮系列真係睇親都笑死
呢張真係不得了
有睇埋每次係後台諗pose嘅過程同練習仲好笑
陸星材話諗pose重要過comeback
用創意殺出條血路
Comeback 咁難先拎到一位
但係用一個搞笑pose就可以搏到naver search同報導
唔知話佢地醒好定悲哀好
昌燮同鎰勳(我唔知叫咩line)

未變成金斧頭銀斧頭嘅摩登line

瘦咗好多
面頰凹晒
火玄木直就keep住有少少肉cute
可能做緊呢個位比較多嘢煩
昌燮上咗Solar嘅YouTube channel做嘉賓
仲提到下隻專輯想出舞曲
https://www.instagram.com/tv/CGh4tQpDHgG/?igshid=1m6j5fjspudcl
期待同mmm有crossover
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞