[Melody] BTOB討論區 [1] My life is incomplete, it's missing you

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
之前有人估勳兒會出多次solo先入
而家唔知仲有冇
其實趁而家又冇得簽售又冇concert
入咗先都好嘅 橫掂都追唔到
【mydaily獨家】[BTOB陸星材陸軍軍樂兵合格,將於11日非公開進入訓練所]4日,據mydaily獨家報導,BTOB陸星材報名參加了陸軍專業特技術兵中的軍樂兵招募,最近 他收到了合格通知。 他將於11日非公開進入訓練所,接受基礎軍事訓練後作為軍樂兵服役。

係軍樂隊!
三哥suppose 8月先退伍 咁咪會遇到
三哥出頭天 軍階高過星材

團聚差昌燮
6TOB袋住先
任炫植將於11日入伍,他在某訓練所接受一段時間的基礎軍事訓練之後作為現役軍人服役。 這一天也是之前傳出入伍消息的BTOB成員陸星材入伍的日子,兩人將一起入伍。 ​

真係直情同一日入
鎰勳唔係一齊唔通真係考到義警?!
估唔到會同一日
會唔會都係軍樂隊
暫時寫咗係現役
但好似可以入到去再考

入伍前最後live
希望聽日趕到返屋企睇
【naver】BTOB 徐恩光 準備6月中solo回歸中
徐恩光上個月退伍後開始努力工作,正積極準備solo專輯。目前以6月中旬發行為目標,正在緊張地準備中。
徐恩光自2017年BTOB solo project《 piece of BTOB》之後時隔3年推出了solo歌曲。

到Silver Light solo啦
真係軍白期都完全唔比melody唞
一個接一個

同昌燮同一個部隊初丁line個緣分會唔會太勁

材材一年半後見
唔知炫植臨走前會唔會開live呢 條友完左beautiful pain之後好似去左深山隱居咁 勁少出現
https://youtu.be/Nhf3LB5Mqx4
呢段真係超好笑

一年半後見啦
小心身體唔好整親

5TOB 好大陣仗咁

呢張真係笑到仆街
新入坑 平時完全唔接觸韓國野
兩個月前太無聊 開左鬼怪黎睇
鍾意左星材 識埋btob
不得了點解呢幾條友咁正
我都係新入坑本身因為李昇基睇家師父 點知鍾意埋星材 睇埋我結 對BTOB中埋毒
睇睇下YouTube 啲韓綜cut 側邊推薦佢地啲白痴片又幾好笑 屎忽痕聽埋歌 聽完之後覺得不得了就追到停唔到 btw佢地軍白期先入坑有少少慘
我都有睇幾集家師父 世炯勁搞笑
太遲發現佢地 追咁返咁多野
唯有黎緊全力支持星材新劇
原本淨係識星材 google下發現成團都好正
有實力綜藝感勁強又無包袱
行紅地毯睇幾次都唔厭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞